Έτοιμος ο αντικαταστάτης του Μπάτλερ στους Τίμπεργουλβς

Έτοιμος ο αντικαταστάτης του Μπάτλερ στους Τίμπεργουλβς

Η υπόθεση αποχώρησης του Τζίμι Μπάτλερ από τη Μινεσότα, είναι ένα από τα σίριαλ του φετινού καλοκαιριού, με την τεχνική ηγεσία των Λύκων ωστόσο να έχουν έτοιμα τα σχέδια για την 5άδα της «μετά-Μπάτλερ» εποχής.

Τρεις εβδομάδες απομένουν για την έναρξη του ΝΒΑ, και το σίριαλ την φυγής του Τζίμι Μπάτλερ βρίσκεται στην… ακμή του. Λέγεται πως είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 29χρονου all star γκαρντ, με τους Νετς να μην μπαίνουν καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για πιθανή ανταλλαγή και τον παίκτη να ψηφίζει τους Μαϊάμι Χιτ.

Όπως και να έχει, ο προγραμματισμός των Τίμπεργουλβς ενόψει της σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών. Όπως αναφέρει σχετικά στην σιτοσελίδα «New York Post» ο Μράιαν Λιούις, ο Τομ Τίμποντο έχει έτοιμα τα πλάνα του για την βασική 5άδα της ομάδας του που θα περιλαμβάνει δύο πόιντ γκαρντ, γεγονός που σημαίνει αναβάθμιση του ρόλου του Ντέρικ Ρόουζ που υπέγραψε μονοετή ανανέωση του τρέχοντος συμβολαίου του.

Αυτό σημαίνει πως ο ταλαιπωρημένος πάλαι ποτέ all star γκαρντ των Μπουλς, θα πάρει μια τελευταία ευκαιρία σε ρόλο βασικού στη Μινεσότα, μαζί με τους Τζεφ Τιγκ, Άντριου Γουίγκινς, Ταζ Γκίμπσον και Καρλ Άντονι Τάουνς, με τους συσχετισμούς να αναμένεται να αλλάξουν σε περίπτωση έλευσης ενός ανταλλάγματος σε πιθανή μετακίνηση του Μπάτλερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ