Μπατλερ: Μακριά από τη Μινεσότα και όπου θέλει ας είναι

Μπατλερ: Μακριά από τη Μινεσότα και όπου θέλει ας είναι

Με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά, ο Τζίμι Μπάτλερ είναι διατεθειμένος να πάρει μεταγραφή σε οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος, φτάνει να μην τον βρει η σεζόν στη Μινεσότα και τους Τίμπεργουλβς.

18 και σήμερα… Τόσο απομένει για την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ. Και ενώ οι περισσότεροι παίκτες ανυπομονούν να αρχίσει η σεζόν για να αφοσιωθούν στο μπάσκετ και τις ομάδες τους, ο Μπάτλερ βρίσκεται σε έναν… δικό του κόσμο. Ψάχνεται σαν «τρελός» να φύγει από τους Τίμπεργουλβς καθώς εν θέλει σε καμία περίπτωση να τον βρει η σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών στη Μινεσότα, σύμφωνα με το ESPN και τον Στέφανο Φουζάρο.

Από την άλλη, ο Τομ Τίμποντο και οι Λύκοι κάθε άλλο παρά έτοιμοι να ξεφορτωθούν… κοψοχρονιά τον Μπάτλερ δεν είναι. Κάνουν σκληρά παζάρια και ζητούν δυσβάσταχτα ανταλλάγματα από τις πολλές είναι η αλήθεια ενδιαφερόμενες ομάδες. Τελευταίες που αποσύρθηκαν ήταν οι Μπρούκλιν Νετς και οι Μαϊάμι Χιτ (επιλογή του Μπάτλερ).

Χαρακτηριστικό είναι πως έχουν παραμείνει στο «παιχνίδι» μόλις τρεις υποψήφιοι μνηστήρες όπως αναφέρει ο πάντα έγκυρος, Άντριαν Βονιαρόφσκι, επίσης στο ESPN. Πρόκειται για τους Χιούστον Ροκετς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Κλίβελαντ Καβαλίερς. Με τον χρόνο να περνά, είναι σίγουρο πως το σίριαλ αυτό θα λήξει τις προσεχείς μέρες, με τη μετακίνηση του 29χρονου all star γκαρντ να είναι ικανή να αλλάξει στάτους και τις τρεις ομάδες που αναφέρονται στο ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ