Κορυφαίος ο Ντόντσιτς στην νίκη των Μάβερικς, θετικός ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Κορυφαίος ο Ντόντσιτς στην νίκη των Μάβερικς, θετικός ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Με ηγέτη τον Λούκα Ντόντιτς οι Μάβερικς επικράτησαν των Σίξερς με 115-112, παίρνοντας έτσι μια άτυπη ρεβάνς από το πρώτο φιλικό τους επί κινεζικού εδάφους. Θετικός και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Με κορυφαίο τον Λούκα Ντόντσιτς και με θετικό τον Κώστα Αντετοκούνμπο οι Μάβερικς επικράτησαν των Σίξερς με 115-112 και πήραν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα από το πρώτο φιλικό τους που έδωσαν επί κινεζικού εδάφους.Μοιραίος για τους Σίξερς ο Τζάκσον που έχασε την ευκαιρία να στείλει τον αγώνα σε παράταση.

Ηγέτης των Τεξάνων με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος είχε άξιο συμπαραστάτη τον Μπαρέα που πρόσθεσε άλλους 14 πόντους. Θετικός για την παρέα του Ντιρκ Νοβίτσκι,που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος αξιοποίησε πλήρως τα σχεδόν 9 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ,σημειώνοντας 1 πόντο, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ και 1 κόψιμο.

Από την πλευρά των Σίξερς,που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στα φετινά φιλικά, αυτός που έκανε πιο αισθητή την παρουσία του ήταν ο Εμπίντ με 29 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος σε απόδοση ήταν ο Κόβινγκτον, ο οποίος πρόσθεσε 18 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-30, 61-57, 86-86, 112-115

Δείτε το εκπληκτικό κόψιμο του Έλληνα άσου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ