Εντυπωσιακοί οι Γουίζαρντς, νίκες για Σάρλοτ, Μπρούκλιν, Ιντιάνα και Μαϊάμι

Εντυπωσιακοί οι Γουίζαρντς, νίκες για Σάρλοτ, Μπρούκλιν, Ιντιάνα και Μαϊάμι

Με νίκες συνέχισαν Ουάσινγκτον, Σάρλοτ, Μπρούκλιν, Ιντιάνα και Μαϊάμι στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν του ΝΒΑ

Νικς-Γουίζαρντς 98-110

Εντυπωσιακοί ήταν οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς απέναντι στην Νέα Υόρκη και επικράτησαν με 110-98. Με του συνήθεις ύποπτους Τζον Γουόλ (14π. 6ρ. 9ασ.) και Μπράντλεϊ Μπιλ ( 20π. 4ρ. 3ασ.) να ξεχωρίζουν για άλλη μια φορά νίκησαν εύκολα τους αδύναμους Νικς οι οποίοι έχουν χάσει αρκετή από τη δύναμη τους μετά τον τραυματισμό Πορζίνγκις. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο ρούκι γκαρντ Αλόνζο Τρίερ με 18 πόντους σε μία πολύ καλή εμφάνιση.

Μαϊάμι-Ορλάντο 90-89

Σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες οι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν με έναν πόντο διαφορά τους Ορλάντο Μάτζικ στο ντέρμπι της Πολιτείας της Φλόριντα. Γιατους νικητές κορυφαίοι ήταν ο Ρόντνι Μακγκράντερ με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ και ο Σλοβένος Γκόραν Ντράγκιτς με 16 πόντους και 5 ασίστ. Από την πλευρά των ηττημένων πολυτιμότερος ήταν ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 22 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Κλίβελαντ-Ιντιάνα 102-111

Χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα με αποτέλεσμα να ηττηθούν από τους πολύ καλούς Ιντιάνα Πέισερς. Ο Βίκτορ Ολαντίπο έκλεψε άλλη μία φορά την παράσταση με 23 πόντους ενώ και ο Ντομάντας Σαμπόνις ήταν άξιος συμπαραστάτης του με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ. Για το Κλίβελαντ κορυφαίος ήταν ο βετεράνος μπόμπερ Κάιλ Κόρβερ με 17 πόντους.

Ντιτρόιτ-Μπρούκλιν 108-110

Με έναν Ντιάντζελο Ράσελ σε εκπληκτική κατάσταση οι Μπρούκλιν Νετς επικράτησαν με 110-108 των Πίστονς στο Ντιτρόιτ. Ο Ράσελ που είχε χάσει αρκετό διάστημα με τραυματισμούς πέρσι φέτος δείχνει έτοιμος να ηγηθεί της ομάδας. Απέναντι στους Πίστονς πέτυχε 25 πόντους με 10/22 σουτ εντός παιδιάς ενώ και ο Κρις Λεβέρ με 17 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ ήταν άξιος συμπαραστάτης του. Για τους γηπεδούχους οι απόδοση του δίδυμου της φρόντλαϊν, Αντρέ Ντράμοντ (14π. 10ρ.) και Μπλέικ Γκρίφιν (17π. 9ρ.), και του Λάνγκστον Γκάλογουέι (24π.) δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την ήττα.

 Σάρλοτ-Σικάγο 110-104

Οι Σάρλοτ Χόρνετς του Κέμπα Γουόκερ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 110-104. Ο Γουόκερ με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ και ο Γάλλος Νικολά ΜΠατούμ με 7 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ ηγήθηκαν των νικητών ενώ για τους φιλοξενούμενους Μπουλς κορυφαίος ήταν ο Ζακ Λαβίν με 26 πόντους ενώ και ο Πορτίς με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ