Ξεφεύγει η κατάσταση στη Μινεσότα – Άγρια κόντρα και βολές Μπάτλερ κατά… πάντων

Ξεφεύγει η κατάσταση στη Μινεσότα – Άγρια κόντρα και βολές Μπάτλερ κατά… πάντων

Ο Τζίμι Μπάτλερ δεν νιώθει καθόλου άνετα στους Τίμπεργουλβς με το τελευταίο σκηνικό στην προπόνηση των Λύκων να δείχνει, πως αν ο 29χρονος δεν αποχωρήσει από την ομάδα, θα υπάρχει μια βραδυφλεγής βόμβα στα αποδυτήρια της ομάδας του Τίμποντο.

Το σίριαλ της φυγής του Τζίμι Μπάτλερ κρατάει μήνες. Λύση δεν φαίνεται να βρίσκεται και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά του, απαιτώντας να γίνει κάποιο trade μέχρι την Παρασκευή (12/10). Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ άσχημα για την ομάδα του Τομ Τίμποντο και αυτό το έκανε ακόμα πιο ξεκάθαρο το χθεσινό σκηνικό.

Ο Μπάτλερ έλαβε μέρος στη χθεσινή (10/10) προπόνηση και σε ένα εσωτερικό παιχνίδι, ο Μπάτλερ πήρε στην ομάδα του κάποιους… δευτεροκλασάτους παίκτες για να κοντράρει την μάδα των Γουίγκινς, Τάουνς και ΣΙΑ. Η ομάδα του 29χρονου νίκησε και ο ίδιος άρχισε να τα… χώνει στους συμπαίκτες του λέγοντας μεταξύ άλλων: «Με έχετε ανάγκη, δεν μπορείτε να νικήσετε χωρίς εμένα». Σύμφωνα με το Άντριαν Βονιαρόφσκι και το ESPN από το στόχαστρο του δεν ξέφυγαν ούτε και οι Τομ Τίμποντο (προπονητής) και Σκοτ Λέιντεν (GM).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Real GM», ένας από τους συνεργάτες του Τίμποντο που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, δήλωσε τα εξής: «Αυτό που έγινε ήταν άσχημο. Αρκετές φορές υπάρχουν παίκτες που έρχονται εκνευρισμένοι στην προπόνηση. Υπάρχουν κακές μέρες. Αλλά αυτό που έγινε ήταν πολύ άσχημο. Δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο όσα χρόνια εργάζομαι στο NBA».

Από την άλλη, ο ίδιος ο Μπάτλερ όταν κλήθηκε να σχολιάσει το έντονο αυτό συμβάν που προκαλεί τριγμούς στην ομάδα λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν, δήλωσε στο ESPN:

«Πρώτα απ’ όλα αυτά που γράφτηκαν είναι αλήθεια. Έχω να παίξω πολύ καιρό μπάσκετ με πάθος και θέλω να παλέψω γι’ αυτό που αγαπώ. Όλα αυτά τα συναισθήματα βγήκαν προς τα έξω. Δεν ήταν η σωστή αντίδραση, όμως δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Είναι η αγάπη μου για το μπάσκετ.

Ο Τάουνς με προκάλεσε. Κάναμε προπόνηση και μου είπε πως όλοι μπορούν να κάνουν ό,τι έκανα εγώ. Ήρθε να με προκαλέσει. Αν του φερόμουν σκληρά στην άμυνα; Σίγουρα, γιατί αυτός είμαι. Δεν είμαι ο πιο ταλαντούχος παίκτης στην ομάδα. Ποιος είναι ο πιο ταλαντούχος; Ο Τάουνς. Ποιος είναι ο πιο χαρισματικός; Ο Γουίγκινς. Ποιος παίζει σκληρότερα όμως; Εγώ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ