Έτοιμος για… όλα ο Μπάτλερ που ξέμεινε στη Μινεσότα

Έτοιμος για… όλα ο Μπάτλερ που ξέμεινε στη Μινεσότα

Ο Τζίμι Μπάτλερ τελικά δεν πήγε πουθενά… Παρά τα όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν για ένα ολόκληρο καλοκαίρι, ο 29χρονος γκαρντ δεν έφυγε από τους Τίμπεργουλβς και ετοιμάζεται για μια τρελή τρελή σεζόν.

Ο Μπάτλερ μπορεί να πέρασε σαν όνομα από τα μεταγραφικά να των μισών ομάδων της Λίγκας, αλλά τελικά… μηδέν εις το πηλίκον. Παρέμεινε στους Τίμπεργουλβς και τη Μινεσότα και μάλιστα συμπεριλαμβάνεται κανονικά στα πλάνα του κόουτς Τίμποντο ενόψει της πρεμιέρας των Λύκων εκτός έδρας κόντρα στους Σπερς του Πόποβιτς.

Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα η συνύπαρξη του Μπάτλερ με τους Τάουνς και Γουίγκινς, μετά τα όσα προηγήθηκαν όλον αυτόν τον καιρό. Από μεριάς του ο 29χρονος swingman, ανέφερε σε σχετική ερώτηση από δημοσιογράφο, στην προπόνηση της ομάδας: «Στην τελική εγώ θέλω να κερδίζω παιχνίδια».

Το… ζουμί βέβαια βρίσκεται σε μια άλλη δήλωση του παίκτη στο Athletic και τον δημοσιογράφο Τζον Κραζίνσκι. Όταν ο τελευταίος των ρώτησε τι σκοπεύει να κάνει με τις ενδεχόμενες αρνητικές αντιδράσεις των φίλων της ομάδας στο πρόσωπό του, αυτός ανέφερε χαρακτηριστικά, με το cool ύφος που τον διακρίνει: «Εμπρός, ας με γιουχάρουν… Εγώ απλά θα χαμογελάω ακόμα πιο πολύ».

Κάθε αρχή και δύσκολη όπως λένε, αλλά είναι σίγουρο πως οι φετινοί Τίμπεργουλβς είτε για σωστούς είτε για λάθος λόγους αναμένεται να μας απασχολήσουν πολύ φέτος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ