Ο Γκορτάτ συνέκρινε τον Μαριάνοβιτς με τον Τζαμπάρ…

Ο Γκορτάτ συνέκρινε τον Μαριάνοβιτς με τον Τζαμπάρ…

Ο Μάρτσιν Γκόρτατ ισχυρίστηκε ότι αυτά που κάνει ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς φέτος εντός παρκέ είναι καλύτερα και από αυτά που έκανε ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ... και κατόπιν «δάκρυσαν» τα διχτάκια σε όλα τα γήπεδα μπάσκετ του κόσμου.

Μία από τις μεγαλύτερες ύβρις όλων των εποχών στο παγκόσμιο μπάσκετ διεπράχθη το βράδυ της Κυριακής 15 Οκτωβρίου του 2018. Ο Πολωνός σέντερ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Μάρτσιν Γκόρτατ δήλωσε δημοσίως ότι αυτά που κατάφερε στην pre season ο συμπαίκτης του πλέον, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είναι καλύτερα και από αυτά που έκανε ο μύθος Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Τα επιτεύγματα του Μαριάνοβιτς στην pre season είναι καλύτερα και από αυτά που έκανε παλαιότερα ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Τα επιτεύγματα του Μαριάνοβιτς στην pre season είναι καλύτερα και από αυτά που έκανε παλαιότερα ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Τα επιτεύγματα του Μαριάνοβιτς στην pre season είναι καλύτερα και από αυτά που έκανε παλαιότερα ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Το γράφουμε τρεις φορές μπας και το χωνέψουμε, αλλά συνεχίζει να «πέφτει» πολύ βαρύ…

«Ο Μπόμπαν είναι ασταμάτητος. Είμαι εντυπωσιασμένος από την τεχνική του σε αναλογία με το ύψος του, ενώ είναι και πάρα πολύ έξυπνος παίκτης. Πολλοί μπορεί να λένε ότι είναι λίγο αστείος λόγω του τεράστιου μεγέθους του, αλλά σας εγγυώμαι ότι όταν βγαίνει στο παρκέ δεν είναι καθόλου αστείος! Πιστέψτε με!», είπε αρχικά το «Πολωνικό σφυρί» αλλά δυστυχώς δεν έμεινε εκεί.

«Πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος για να τον μαρκάρεις. Αλλιώς θα έχει 20 πόντους και 12 ριμπάουντ σε οκτώ λεπτά! Αυτό έκανε. Εμφανιζόταν για 8-10 λεπτά και τελείωνε το ματς με double-double. Δηλαδή Θεέ μου. Αυτά είναι καλύτερα από τον Τζαμπάρ!», ήταν τα ακριβή λόγια του Γκόρτατ.

Οι λέξεις στερεύουν μετά από αυτή την τοποθέτηση του κατά τα άλλα «τίμιου» ψηλού που κάνει καριέρα στο ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ