Σίλβερ: «O Πολ Άλεν ήταν ο υπέρτατος Μπλέιζερ»

Ο Άνταμ Σίλβερ είπε «αντίο» στον Πολ Άλεν που έφυγε από τη ζωή, τονίζοντας πως προσέφερε τα μέγιστα στον οργανισμό τον Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.


Σίλβερ: «O Πολ Άλεν ήταν ο υπέρτατος Μπλέιζερ» | to10.gr

Ο Πολ Άλεν έφυγε από τη ζωή και ο Άνταμ Σίλβερ, ο Κομισάριος του ΝΒΑ μίλησε για τον πρώην ιδιοκτήτη των Μπλέιζερς, αλλά και συνιδρυτή της Microsoft. O Σίλβερ αποχαιρέτησε τον Άλεν τονίζοντας πως ήταν ο υπέρτατος Μπλέιζερ, ενώ ως ένας από τους μακροβιότερους ιδιοκτήτες στη λίγκα βοήθησε τον οργανισμό να μεγαλώσει παγκοσμίως και να γίνει ένα σπουδαίο brand name.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Πολ Άλεν ήταν ο υπέρτατος Τρέιλ Μπλέιζερ – στις επιχειρήσεις, στην φιλανθρωπία και στον αθλητισμό. Ως ένας από τους μακροβιότερους ιδιοκτήτες του ΝΒΑ, ο Πολ έφερε την έννοια της… ανακάλυψης, αλλά και όραμα σε κάθε λίγκα μικρή ή μεγάλη. Ήταν γενναιόδωρος με τον χρόνο που αφιέρωνε στην δουλειά και οι γνώσεις του βοήθησαν τον οργανισμό να ‘μεγαλώσει’ διεθνώς και να υιοθετήσει νέες τεχνολογίες.

Ήταν μια φωνή με αξία που αμφισβήτησε τις υποθέσεις και τα συμβατικά πράγματα και θα μας λείψει βαθιά σε αυτή την έναρξη της νέας σεζόν. Τα συλλυπητήρια μας πάνε στην οικογένεια του, στους φίλους του και σε ολόκληρο των Μπλέιζερς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο