Δύσκολες νίκες για Μάτζικ και Πίστονς, περίπατος για Πέισερς και Νικς (vids)

Δύσκολες νίκες για Μάτζικ και Πίστονς, περίπατος για Πέισερς και Νικς (vids)

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους Μάτζικ και Πίστονς απέναντι σε Χιτ και Νετς, ενώ η ομάδα της Νέας Υόρκης νίκησε εύκολα τους Χοκς του «δικού μας», Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Η νέα σεζόν στο ΝΒΑ ξεκίνησε κι επίσημα με τους Μάτζικ, τους Πίστονς, τους Πέισερς και τους Νικς να ξεκινούν ιδανικά με εντός έδρας νίκες. Οι Νικς είχαν εύκολο απόγευμα  επικρατώντας των Χοκς του Τάιλερ Ντόρσεϊ με 126-107 στο Madison Square Garden, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνιση τους το κοινό της Νέας Υόρκης. Οι Νικς αγωνίστηκαν χωρίς τον μεγάλο τους σταρ Κρίσταπς Πορζίνγκις που πιθανότατα θα χάσει όλη τη σεζόν αλλά δεν συνάντησαν την πραγματική δυσκολία από την Ατλάντα που ήταν κατώτερη των περιστάσεων.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χαρνταγουέι που είχε 31 πόντους και τον ακολούθησαν οι Καντέρ με 16 και Χεζόνια με 15. Για τους ηττημένους ο Πρινς είχε 21 και οι Γιανγκ και Μπάζεμορ ακολούθησαν με 14. Όσον αφορά τον Ντόρσεϊ, ο Έλληνας γκαρντ ήταν άστοχος έχοντας σε 15 λεπτά 6 πόντους.

Στο Ορλάντο, οι Μάτζικ πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και νίκησαν τους Χιτ που πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με το διπλό και ηττήθηκαν με 104-101. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Άαρον Γκόρντον με 26 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ από 13 πόντους σημείωσαν οι Φουρνιέρ και Μπαμπά. Από την άλλη για την ομάδα του Μαϊάμι εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Γκόραν Ντράγκιτς, καθώς σημείωσε 26 πόντους, ενώ 21 είχε ο Ρίτσαρντσον και 12 ο Γουάιτσαϊντ ο οποίος όμως μάζεψε και 18 ριμπάουντ.

Στο Ντιτρόιτ, οι Πίστονς επικράτησαν δύσκολα των Νετς με 103-100 σε ένα ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του τον έλεγχο, αλλά στο τέλος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη κυρίως χάρη στο δίδυμο Ντράμοντ- Γκρίφιν.

Οι δύο σταρ ήταν οι κορυφαίοι για τα πιστόνια που τρόμαξαν αλλά εντέλει νίκησαν. Ο Ντράμοντ «σκέπασε» τα καλάθια και τελείωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους και 20 ριμπάουντ, όμως ο Γκρίφιν ήταν ο πρώτος σκόρερ με 26 πόντους, ενώ 19 σημείωσε ο Τζάκσον. Για τους Νετς ο ΛεΒέρτ είχε 27, ο Ντινγκουίντι 23 και ο Χάρις 17 πόντους.

Τέλος οι Πέισερς διέλυσαν τους Γκρίζλις με 111-83 στην πιο εύκολη επικράτηση της βραδιάς, με την ομάδα της Ιντιάνα να καθαρίζει το ματς από το πρώτο κιόλα μισό όπου προηγήθηκε 56-39. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με το Μέμφις να δείχνει εξαρχής πως φέτος θα στοχεύσει στο tanking για ένα καλό ντραφτ πικ. Κορυφαίος του ματς ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 19 πόντους, ενώ για τους γηπεδούχους ο Ολαντίπο είχε 16 και ο Σαμπόνις 14. Για τους Γκρίζλις πρώτος σκόρερ ηταν ο Γκασόλ με 13, ενώ 12 πέτυχε ο Τεμπλ.

Δείτε τα βίντεο:

Νικς – Χοκς 126-107

https://www.youtube.com/watch?v=NjAKbjKP7rM

Μάτζικ – Χιτ 104-101

https://www.youtube.com/watch?v=8g6PlS59Ebg

Πίστονς – Νετς 103-100

https://www.youtube.com/watch?v=u2i4QhSOm6M

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ