Γκριν: «Ακόμα θυμάμαι τον Γιάννη στο γήπεδο με τον τοίχο δίπλα στο παρκέ»

Γκριν: «Ακόμα θυμάμαι τον Γιάννη στο γήπεδο με τον τοίχο δίπλα στο παρκέ»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν θυμήθηκε σε συνέντευξη του πως πριν χρόνια, είχε δει βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όταν ακόμα αγωνιζόταν στον Φιλαθλητικό και είχε εντυπωσιαστεί.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν παραχώρησε συνέντευξη στο TheAthletic και μίλησε για πολλά και διάφορα θέματα και μεταξύ αυτών έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο όπως τόνισε τον είχε ξεχωρίσει πριν από αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, ο πάουερ φόργουορντ των Ουόριορς θυμήθηκε πως είχε δει βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όταν αγωνιζόταν στον Φιλαθλητικό.

Ο σταρ των πολεμιστών τόνισε πως ήταν στο γραφείο του πρώην Προέδρου των Πίστονς, Τζο Ντούμαρς και παρακολουθούσε βίντεο και είχε δει τον Greek Freak να προπονείται σε ένα γήπεδο που δεν χωρούσε ο κόσμος και ο τοίχος ήταν δίπλα στο παρκέ. Από τότε μάλιστα αυτή η στιγμή και το συγκεκριμένο βίντεο του έμεινε αξέχαστο και δήλωσε πως θα το θυμάται για πάντα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκριν για τον Γιάννη:

«Έβλεπα και βλέπω πολλά βίντεο με workouts. Θυμάμαι καθόμουν μαζί με τον Τζο Ντούμαρς στο γραφείο του και βλέπαμε μαζί σχετικά βίντεο. Ακόμα θυμάμαι το βίντεο του Γιάννη.

Είπα, αυτός ο τύπος παίζει σε ένα τόσο μικρό γήπεδο. Δεν υπήρχε χώρος για τον κόσμο να κάτσει άνετα και να δει το παιχνίδι. Ο τοίχος ήταν δίπλα στο παρκέ! Ήταν τόσο τρελό.

Αλλά θυμάμαι εμένα και τον Τζο να μιλάμε και να λέμε πως αυτό το παιδί είναι απίστευτο. Στο παιχνίδι του, όμως υπήρχαν στοιχεία που έδειχναν πως θα γίνει πολύ καλός. Οι Μπακς τον… έκλεψαν στο νο. 15 του 2013. Και το λέω γιατί πάντα θυμάμαι αυτά τα βίντεο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ