Συνεχίζει να πονάει ο Χάουαρντ, όλα καλά με Μάρκους Μόρις

Συνεχίζει να πονάει ο Χάουαρντ, όλα καλά με Μάρκους Μόρις

Ο Μάρκους Μόρις είχε κάποιους πόνους στο γόνατο αλλά θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι των Σέλτικς. Ο Χάουαρντ πονάει ακόμα και δεν ταξίδεψε με τους Γουίζαρντς στο Πόρτλαντ.

Στην δωδεκάδα των Σέλτικς θα βρίσκεται κανονικά ο Μάρκους Μόρις, με τους πόνους στο γόνατο που τον ταλαιπώρησαν να έχουν περάσει. Ο φόργουορντ της Βοστώνης ένιωσε πόνους στο γόνατό του μετά την ολοκλήρωση του προηγούμενου παιχνιδιού των «Κελτών» απέναντι στη Νέα Υόρκη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο Μόρις λοιπόν έχει πάρει το «οκ» της ιατρικής ομάδας των Μπόστον Σέλτικς και θα αγωνιστεί κανονικά σήμερα (23/10) απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ, στον γνώριμο ρόλο του, ερχόμενος από τον πάγκο.

Αντίθετα ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν ταξίδεψε με την αποστολή των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς στο Πόρτλαντ για το σημερινό (23/10) παιχνίδι απέναντι στους Τρέιλ Μπλέιζερς. Οι πόνοι στη μέση συνεχίζουν να τον κρατούν εκτός αγώνων, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν νέα για επιδείνωση της κατάστασής του. Η ομάδα της Ουάσινγκτον αυτή την εβδομάδα βρίσκεται σε μίνι περιοδεία στη δύση και δίνει τέσσερις αγώνες εκτός έδρας κάτι που κάνει ακόμα λιγότερες τις πιθανότητες του θηριώδη σέντερ να κάνει το ντεμπούτο του με τους «μάγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ