Το «Big three» του Γκόλντεν Στέιτ «θύμισε» Μπράιαντ, Γκασόλ και Αρίζα

Το «Big three» του Γκόλντεν Στέιτ «θύμισε» Μπράιαντ, Γκασόλ και Αρίζα

Η «αγία τριάδα» των Γουόριορς στο παιχνίδι απέναντι στους Γουίζαρντς σκόραρε 100+ πόντους κάτι που είχε να συμβεί από το 2009 όταν Μπράιαντ, Γκασόλ και Αρίζα είχαν καταφέρει κάτι αντίστοιχο.

Με τον Στεφ Κάρι να κάνει πράγματα και θάματα απέναντι στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς , οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πήραν τη νίκη με 144-122. Ο Κάρι σημείωσε 51 πόντους με 11 τρίποντα με τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει άλλους 30. Αν στους πόντους αυτούς προσθέσουμε και τους 19 του Κλέι Τόμπσον, βλέπουμε ότι το «Big three» του Γκόλντεν Στέιτ στο χθεσινό παιχνίδι σημείωσε 100 πόντους, αριθμός εξωπραγματικός.

Για να γίνει περισσότερο αντιληπτό η προηγούμενη φορά που μία τριάδα σκόραρε πάνω από 100 πόντους σε ένα παιχνίδι ήταν στις 2 Φεβρουαρίου του 2009 όταν οι Κόμπι Μπράιαντ, Πάου Γκασόλ και Τρέβορ Αρίζα είχαν σκοράρει 111 πόντους απέναντι στη Νέα Υόρκη. Οι 61 πόντοι του Μπράιαντ είχαν «κάνει την περισσότερη δουλειά», αλλά και ο Γκασόλ με τους 31 πόντους και ο Αρίζα με 19 βοήθησαν για να πετύχει η τριάδα συνολικά πάνω από 100 πόντους.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ