«Αυτοχειρία» των Νετς στη Νέα Ορλεάνη, εντός έδρας νίκες για Χόρνετς, Κίνγκς και Ράπτορς (vid)

«Αυτοχειρία» των Νετς στη Νέα Ορλεάνη, εντός έδρας νίκες για Χόρνετς, Κίνγκς και Ράπτορς (vid)

Συνεχίζουν να κάνουν του κεφαλιού τους οι Τορόντο Ράπτορς, καθώς οι Καναδοί επικράτησαν και των Ντάλας Μάβερικς με 116-107 και ανέβηκαν στο 6-0. Νίκη των Σάρλοτ Χόρνετς επί των Σικάγο Μπουλς με 135-106,, πρωτοφανής αυτοκτονιά των Μπρούκλιν Νετς και ήττα με 117-115 από τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς

Ένα… δικό τους παιχνίδι έχασαν οι Μπρούκλιν Νετς κόντρα στους Νιού Όρλεανς Πέλικανς, γνωρίζοντας την ήττα με 117-115 χάρη σε δικά τους λάθη.

Η ομάδα του Μπρούκλιν είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, διατηρώντας μια μικρή διαφορά από τους γηπεδούχους.

Ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, με τη μπάλα στην κατοχή τους αλλά και το σκορ υπέρ τους με 115-114 οι Νετς πραγματικά αυτοκτόνησαν. Ο ΝτιΆντζελο Ράσελ θέλησε να κάνει no look pass στον Κρις Λαβέρτ, με την μπάλα ωστόσο να περνά εκτός.

Στην επαναφορά ο Τζρου Χόλιντεϊ πέτυχε μεγάλο καλάθι, το οποίο χάρισε τελικά και τη νίκη στην ομάδα του. Ο έμπειρος πόιντ γκαρν τ μάλιστα ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 26 πόντους και 5 ασίστ, ενώ ο «μοιραίος» ΝτιΆντζελο Ρασελ ξεχώρισε για την ομάδα του Μπρούκλιν (24 πόντοι, 4 ασίστ, 5 ριμπάουντ).

https://www.youtube.com/watch?v=J5nMQFN8Oec

Παράλληλα οι Τορόντο Ράπτορς συνέχισαν με νίκη την πορεία τους στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας των Ντάλας Μάβερικς.

Οι «δεινόσαυροι» δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στους Τεξανούς, καθώς; βρισκόντουσαν σταθερά στο +10 από τους αντιπάλους τους.

Ωστόσο χρειάστηκε να ανεβάσουν λίγο την απόδοσή τους στην 4η περίοδο, όταν και οι Μάβερικς με ένα μικρό σερί πλησίασαν στο καλάθι (90-88). Ένα σερί 9-0 άνοιξε πάλι τη διαφορά σε απόσταση ασφαλείας με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν αν πραγματοποιήσουν νέα αντεπίθεση και τελικά να ηττώνται με 116-107.

Κάιλ Λάουρι (20 πόντοι, 12 ασίστ) και Καουάι Λέοναρντ (21 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ) οι καλύτεροι των αήττητων πλέον Ράπτορς, αξιέπαινη προσπάθεια του Λούκα Ντόνσιτς με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ για το Ντάλας.

Αποφασισμένος να οδηγήσει τους Χόρνετς στα πλέι οφ είναι ο Κέμπα Γουόκερ, καθώς ο γκαρντ της Σάρλοτ με νέα πολύ μεγάλη εμφάνιση επικράτησε σχεδόν μόνος του των Σικάγο Μπουλς με 135-106.

Σημειώνοντας 30 πόντους, αλλά μοιράζοντας και 7 ασίστ ο 28χρονος πόιντ γκαρντ βρισκόταν σχεδόν παντού στο παρκέ, βοηθώντας όπως μπορούσε την ομάδα του.

Αντίθετα οι Μπουλς ήταν αρκετά κακοί με τον Ζακ Λαβίν σε μέτριο βράδυ (20 πόντοι αλλά 6/16 σουτ) και γνώρισαν εύκολα την ήττα.

Λίγες μέρες νωρίτερα οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί πάλι αντιμέτωπες, με τους Μπουλς ωστόσο να επικρατούν δύσκολα με 112-110.

https://www.youtube.com/watch?v=p25JiyRmdQg

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι οι Σακραμέντο Κινγκς υποδέχθηκαν τους ντεφορμαρισμένους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς στην Καλιφόρνια.

Το προβάδισμα άλλαξε χέρια αρκετές φορές μέχρι την τελευταία περίοδο, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε θέση «οδηγού».

Ωστόσο οι Κιγνκς ήταν αυτοί που πήραν τελικά τη νίκη με 116-112, παρά την προσπάθεια των «πρωτευουσιάνων» να κλέψουν στα τελευταία δευτερόλεπτα το παιχνίδι.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ξεχώρισε για την ομάδα του Σακραμέντο (26 πόντοι, 12 ριμπάουντ), ενώ ο Τζον Γουόλ (26 πόντοι, 8 ασίστ) ήταν ο κορυφαίος παίκτης των ηττημένων.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ