Υπέταξαν τους Λέικερς οι Σπερς, «αγνοούν» τη νίκη οι Καβαλίερς

Υπέταξαν τους Λέικερς οι Σπερς, «αγνοούν» τη νίκη οι Καβαλίερς

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς πήραν τη νίκη στο «ντέρμπι από τα παλιά» κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς με 110-106, ενώ οι Καβαλίερς ηττήθηκαν από τους Πέισερς με 119-107.

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες οι Λος Άντζελες Λέικερς γνώρισαν την ήττα με 110-106 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αν και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια (35 πόντοι, 11 ριμπαόυντ και 4 ασίστ) δεν κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα.

Μάλιστα ο Τζέιμς προσπέρασε τον Ντιρκ Νοβίτσκι στην 6η θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών του πρωταθλήματος, με τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν σε απόσταση αναπνοής.

Άγγιξε το triple-double ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν για τα «σπιρούνια» (30 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ), ενώ ο Λεμάρκους Όλντριτζ πρόσθεσε άλλους 15 πόντους.

Πλέον οι Σπερς ανέβηκαν στο 3-2, ενώ οι Λέικερς έπεσαν στο 2-4.

Συνεχίζεται η απογοητευτική πορεία των Κλίβελαντ Καβαλίερς, καθώς η ομάδα του Οχάιο ηττήθηκε με 119-107 από τους Ιντιάνα Πέισερς και μετά από 6 παιχνίδια μετρούν ισάριθμες ήττες.

Μπογκντάνοβιτς και Ολαντίπο με 25 και 24 πόντους αντίστοιχα ήταν η κύρια επιθετική δύναμη των Πέισερς, ο Ρόντνεϊ Χουντ με 17 πόντους ξεχώρισε για τους «Καβς».

Η απουσία του Άντονι Ντέιβις κόστισε στους Νιού Όρλεανς Πέλικανς, καθώς η ομάδα της Νέας Ορλεάνης γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν

Ο Ρίκι Ρούμπιο ήταν εξαιρετικός για τους «μορμόνους», μετρώντας συνολικά 28 πόντους και 12 ασίστ, ενώ ο Ρούντι Γκομπέρ κυριάρχησε στη ρακέτα (25 πόντοι, 14 ριμπάουντ).

Έχοντας τον Ζακ Λαβίν σε μεγάλα κέφια, οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν μέσα στην Ατλάντα των Χοκς με 97-85.

Ο εκρηκτικός γκαρντ σημείωσε 27 πόντους και 11 ριμπάουντ, double-double για τους Χοκς ο Ντουέιν Ντέντμον (13 πόντοι, 13 ριμπάουντ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ