Πρόταση των Ρόκετς για Μπάτλερ απέρριψαν οι Τίμπεργουλβς

Πρόταση των Ρόκετς για Μπάτλερ απέρριψαν οι Τίμπεργουλβς

Οι Τίμπεργουλβς απέρριψαν πρόταση των Ρόκετς για τον Τζίμι Μπάτλερ , σύμφωνα με όσα αναφέρει το ESPN.

Πρόταση των Ρόκετς για τον Τζίμι Μπάτλερ φαίνεται να απέρριψαν οι Τίμπεργουλβς, σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN.

Η απόφαση του 30χρόνου γκάρντ να ζητήσει ανταλλαγή από την διοίκηση των «λύκων» πριν από την έναρξη της regular season του ΝΒΑ έφερε ανακατατάξεις στον σχεδιασμό πολλών ομάδων. Έτσι, οι «ρουκέτες» παρουσιάζονται η ομάδα που κατάθεσε επίσημη πρόταση που περιελάμβανε τέσσερις μελλοντικές επιλογές, πρώτου γύρου για χάρη του Τζίμι Μπάτλερ.Αυτή την προσφορά δεν την αποδέχτηκαν οι Τίμπεργουλβς καθώς πάντα με πληροφορίες του ESPN, η ομάδα του Τζέιμς Χάρντεν δεν συμπεριέλαβε ανάμεσα στα ανταλλάγματα και τον Έρικ Γκόρντον.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάτλερ θα μείνει την φετινή χρονιά στους Τίμπεργουλβς, ενώ σε περίπτωση που φύγει από την Μινεσότα τον πρώτο λόγο για να τον αποκτήσουν έχουν οι Χιτ με τους Σίξερς, οι οποίοι έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη.

Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Αμερική έκαναν λόγο ότι ο μάνατζερ του Αμερικάνου γκάρντ είχε ζητήσει από την διοίκηση της ομάδας να τον παραχωρήσουν στην ομάδα του Μαιάμι, πιέζοντας τους «λύκους» να αποδεχτούν την πρόταση τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ