Διπλό για τους Κινγκς του Κουφού, περίπατος για Σίξερς και Νικς (vids)

Διπλό για τους Κινγκς του Κουφού, περίπατος για Σίξερς και Νικς (vids)

Oι Κινγκς επικράτησαν με 123-113 των Χιτ, με τον Κώστα Κουφό να κάνει ντεμπούτο για φέτος, ενώ Σίξερς και Νικς νίκησαν εύκολα στην έδρα τους Χοκς και Νετς.

Οι Σακραμέντο Κινγκς συνεχίζουν να στέλνουν ελπιδοφόρα μηνύματα στην έναρξη της σεζόν καθώς πέτυχαν την τέταρτη νίκη του σε επτά παιχνίδια απέναντι στους Χιτ τους οποίου νίκησαν στο Μαϊάμι με 123-113.

Η ομάδα του Σακραμέντο ήταν και πάλι πολύ καλή σημειώνοντας πάνω απο 120 πόντους, ενώ έχει θετικό ξεκίνημα μετά από αρκετά χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως έκανε το ντεμπούτο του στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Κώστας Κουφός, ο οποίος είχε 6 πόντους (3/4 δίποντα), 4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 12 λεπτά.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κόλεϊ Στέιν με 26 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ από τους γηπεδούχους που έπεσαν σε ρεκόρ 3-3 ο Ρίτσαρντσον είχε 31 πόντους και ο Ουάιτσαϊντ 16 με 24 ριμπάουντ παρακαλώ.

Στη Φιλαδέλφια, οι Σίξερς είχαν πολύ εύκολο βράδυ απέναντι στους Χοκς τους οποίους και νίκησαν με 113-92 σε ένα παιχνίδι όπου ο δικός μας, Τάιλερ Ντόρσεϊ έπαιξε μόλις πέντε λεπτά. Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς εύκολα, ενώ ο Ντόρσεϊ είχε 2 πόντους στο διάστημα που αγωνίστηκε, με τον Μπέιζμορ για την Ατλάντα να σκοράρει 18.

Κορυφαίος στο ματς ήταν ο Σίμονς με 21 πόντους, 12 ασίστ και 9 ριμπάουντ, ο Φουλτζ πέτυχε 16 και 10 ο Εμπίντ.

Τέλος στη Νέα Υόρκη, οι Νικς πήραν περίπατο το γειτονικό ντέρμπι απέναντι στους Νετς με 115-96 βελτιώνοντας το ρεκόρ τους. Πλέον οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ (2-5) και γενικότερα έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και δύσκολα φαίνεται πως θα καταφέρουν να πάνε ψηλά. Κορυφαίος του ματς ήταν ο Χάρνταγουεϊ με 25 πόντους και 8 ριμπάουντ για τους Νικς, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Ντίνγουιντι είχε 17 πόντους.

Χιτ – Κινγκς 113-123

Σίξερς – Χοκς 113-92

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ