Πάλι «θέμα» με τον Μπάτλερ στους Τίμπεργουλβς

Πάλι «θέμα» με τον Μπάτλερ στους Τίμπεργουλβς

Ο Τζίμι Μπάτλερ έθεσε τον εαυτό του εκτός αγωνιστικής δράσης, τεντώνοντας το σχοινί στις σχέσεις του με τους Τίμπεργουλβς.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι οι σχέσεις ανάμεσα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και τον Τζίμι Μπάτλερ πηγαίνουν προς το καλύτερο, ο 29χρονος γκαρντ φόργουορντ δημιούργησε εκ νέου θέματα.

Ο Μπάτλερ ωθεί τις σχέσεις του με την ομάδα στα άκρα, καθώς ανακοίνωσε ότι θέτει εαυτόν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, ώστε να πιέσει τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας να τον αφήσουν να αποχωρήσει μέσω ανταλλαγής. Ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς πριν το ξεκίνημα της σεζόν δήλωσε ότι θα  είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του στην ομάδα και απερίσπαστος θα συνεχίζει να αγωνίζεται σαν να μην συνέβη τίποτα.

Πλέον το «γάντι» είναι στη μεριά των διοικούντων της Μινεσότα οι οποίοι καλούνται να πάρουν μία δύσκολη απόφαση και να ενεργήσουν προς το συμφέρον της ομάδας. Μέχρι τώρα ο Μπάτλερ αγωνίστηκε και στα 6 παιχνίδια των «Λύκων» και έχει 22.5 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1.3 μπλοκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ