Η… υπόσχεση του Κερ στο Κάζινς

Η… υπόσχεση του Κερ στο Κάζινς

Ο Στιβ Κερ γνωρίζει πως κατά πάσα πιθανότητα θα έχει μόνο αυτή τη χρονιά τον Κάζινς υπό τις οδηγίες του, αλλά δεν παρέλειψε να του δώσει δημοσίως μια εντυπωσιακή υπόσχεση.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς το καλοκαίρι έφυγε από τους Πέλικανς όπου είχε φτιάξει ένα υψηλής ποιότητας δίδυμο με τον Άντονι Ντέιβις και έριξε δραματικά το κασέ του στο 1/3 των ετήσιων απολαβών του για να ενταχθεί στους πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Την κίνησή του αυτή, την προκάλεσε αφενός η δίψα του για ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή και αφετέρου το γεγονός πως αυτή τη χρονιά θα μπορέσει να παίξει μπάσκετ από τον Γενάρη και μετά λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Τελικά Γουόριορς και Κάζινς τα βρήκαν σε μια κατάσταση «win-win» που λένε και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και κάπως έτσι οι περσινοί πρωταθλητές έβαλαν στη μηχανή τους έναν σέντερ υψηλότατου επιπέδου. Αν μάλιστα είναι υγιής και… καλά στα μυαλά του, θα ισχυροποιήσει αφάνταστα τον Κάρι και την παρέα του στα playoffs και ενδεχομένως στους Τελικούς.

Το κασέ του Κάζινς όμως υπό νορμάλ συνθήκες είναι δυσβάσταχτο για το μισθολόγιο των Γουόριορς και είναι σχεδόν σίγουρο πως αν ο Ντουράντ ή ο Τόμπσον δεν εκφράσουν τάσεις φυγής (γιατί να το κάνουν άλλωστε), τότε ο Boogie Man  περισσεύει. Αυτό παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφών και ο Στιβ Κερ σε δηλώσεις του, προτρέποντας την ομάδα του να κερδίσει το πρωτάθλημα για να… βοηθήσει τον Κάζινς ως πρωταθλητής να διεκδικήσει αλλού ένα υψηλό συμβόλαιο! Δείτε τι είπε ο πολυνίκης προπονητής:

«Δεν θα έχουμε τα λεφτά που χρειάζονται για να τον υπογράψουμε και του χρόνου, οπότε θέλουμε να τον βοηθήσουμε να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και να υπογράψει ένα σπουδαίο συμβόλαιο αλλού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ