Ξύπνησαν για τα καλά οι Θάντερ, δύσκολα στο Σικάγο οι Πέισερς (vid)

Ξύπνησαν για τα καλά οι Θάντερ, δύσκολα στο Σικάγο οι Πέισερς (vid)

Διασυρμός των Γουίζαρντς μέσα στην Ουάσινγκτον από τους Θάντερ με 134-111. Δύσκολο πέρασμα των Πέισερς από τους Μπουλς με 107-105.

Μετά από 4 συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικρατώντας με 134-111 των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς έφτασαν τις 4 σερί νίκες.

Αν και για τους «μάγους» αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε αρκετά καλό ντεμπούτο (20 πόντοι, 2 κλεψίματα).

Ωστόσο η ομάδα του παρά το δυνατό ξεκίνημα τα πρώτα λεπτά (17-7), στη συνέχεια κατέρρευσε και γνώρισε οδυνηρή ήττα, με τους Ράσελ Γουέστμπρουκ (23 πόντοι, 12 ασίστ) και Τζέραμι Γκραντ (22 πόντοι).

Εκτός από τον Χάουαρντ, Μπίλ (27 πόντοι) και Γουόλ (19 πόντοι, 9 ασίστ) προσπάθησαν για τους πρωτευουσιάνους, ωστόσο ήταν απελπιστικά μόνοι.

Περισσότερο από ότι περίμεναν δυσκολεύτηκαν οι Ιντιάνα Πέισερς στο Σικάγο απέναντι στους Μπουλς, ωστόσο τελικά έφτασαν στη νίκη με 107-105.

Οι «ταύροι» ξεκίνησαν πάρα πολύ δυνατά και έλεγχαν πλήρως την πρώτη μιάμιση περίοδο, ωστόσο με ένα μεγάλο σερί η Ιντιάνα προσπέρασε με 60-58.

Στο δεύτερο μισό αν και οι γηπεδούχοι πίεσαν, οι Πέισερς ήταν αυτοί που τελικά βγήκαν νικητές, έχοντας τον Βίκτορ Ολαντίπο για οδηγό (25 πόντοι, 14 ριμπάουντ).

Ο Ζακ Λαβίν προσπάθησε για ακόμη μια φορά (20 πόντοι, 5 ασίστ), αλλά δεν ήταν αρκετός για τους Μπουλς.

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα στη Φλόριντα, οι Λος Άντζελες Κλίπερς επικράτησαν με 120-95 των Ορλάντο Μάτζικ και συνεχίζουν να παραμένουν κοντά στις θέσεις των πλέι οφ (5-4).

Ο Λου Γουίλιαμς (28 πόντοι, 5/5 τρίποντα) ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Λος Άντζελες, ενώ ο Νίκολα Βούτσεβιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης για το Ορλάντο, το οποίο έπεσε στο 2-6.

https://www.youtube.com/watch?v=FhdAxHNQqE8

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ