Φιλαδέλφεια – Ντιτρόιτ 109-99

Φιλαδέλφεια – Ντιτρόιτ 109-99

Οι Σίξερς, με τον Τζοέλ Εμπίντ να σημειώνει 39 πόντους, επικράτησαν του Ντιτρόιτ με 109-99.

Με τον Τζοέλ Εμπίντ σε ακόμη μία εξαιρετική βραδιά, οι Φιλαδέλφεια Σίξερς επικράτησαν των Ντιτρόιτ Πίστονς με 109-99. Ο Καμερουνέζος σέντερ σημείωσε 39 πόντους, κατέβασε 17 ριμπάουντ ενώ είχε και δύο μπλοκ.

Στο πρώτο 12λεπτο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν ένα προβάδισμα έξι πόντων σε μία κλειστή αναμέτρηση, αλλά στη δεύτερη περίοδο ήρθε… η καταιγίδα. Οι Σίξερς σε ένα επιθετικό κρεσέντο πέτυχαν 39 πόντους, δεχόμενοι μόνο 23 και πήγαν στο ημίχρονο με προβάδισμα 22 πόντων (69-47). Στα πρώτα δύο 12λεπτα ο Εμπίντ είχε ήδη 32 πόντους και οδηγούσε την ομάδα του σε μία εύκολη, φαινομενικά, νίκη.

Στην τρίτη περίοδο όμως τα «πιστόνια» έβγαλαν αντίδραση και με επιμέρους σκορ 25-16 μπήκαν και πάλι στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Όσο κι αν προσπάθησε όμως να επιστρέψει η ομάδα του Ντιτρόιτ, οι γηπεδούχοι έβρισκαν τον τρόπο να διατηρήσουν μία διψήφια διαφορά και να επικρατήσουν τελικά με 109-99. Η Φιλαδέλφεια έτσι έφτασε στο 6-4, ενώ το Ντιτρόιτ στο 4-4.

Κορυφαίος για τους ηττημένους ήταν ο Μπλέικ Γκρίφιν με 38 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ συνεχίζοντας τις εκπληκτικές του εμφανίσεις την φετινή σεζόν. Μεγάλη απογοήτευση ήταν ο Αντρέ Ντράμοντ, τον οποίο εξαφάνισε ο Εμπίντ. Ο «Ντρε» ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 8 πόντους και 9 ριμπάουντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ