Δεν τον σταματάει τίποτα: Triple-double ο Γιάννης, νέα νίκη οι Μπακς!

Δεν τον σταματάει τίποτα: Triple-double ο Γιάννης, νέα νίκη οι Μπακς!

«Οργια» από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που οδήγησε τους Μπακς σε... περίπατο κόντρα στους Κινγκς με 35 πόντους διαφορά!

Με… πατημένο το γκάζι συνεχίζουν στο νέο πρωτάθλημα οι Μπακς. Αυτή τη φορά «θύμα» του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της παρέας του ήταν το Σακραμέντο, το οποίο τα ελάφια διέλυσαν με 144-109 στο Μιλγουόκι!

Ο Greek Freak ήταν… σεληνιασμένος καθώς έγραψε ένα ακόμη triple double στην καριέρα του (το 11ο συνολικά και 2ο φέτος), με 26 πόντους, 15 ριμπάουντ και 11 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής! Ετσι οδήγησε την ομάδα του σε σπουδαίο ρεκόρ, καθώς με οκτώ νίκες σε εννέα ματς έχουν το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους.

Το ματς δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική, καθώς στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ήδη χτίσει διαφορά 22 πόντων καθώς ο φωτεινός πίνακας έγραφε 72-50!

Οσο για τον Κώστα Κουφό, σε 15 λεπτά συμμετοχής είχε 2 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Μάλιστα παρότι καλός αμυντικός ο Κουφός, σε μια προσωπική μονομαχία που είχε με τον Γιάννη, όχι μόνο δεν κατάφερε να τον σταματήσει, αλλά έγινε… πόστερ από τον σταρ των Μπακς!

Στο ματς αυτό ο Γιάννης «έσπρωξε» την ομάδα του σε ακόμη δύο σημαντικά ρεκόρ. Πρώτον τα ελάφια είχαν το εκπληκτικό 22 στα 56 τρίποντα, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία της ιστορίας του. Επιπλέον η συγκομιδή των 144 πόντων επίσης αποτελεί την καλύτερη που είχαν ποτέ!


 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ