Ακόμα…σκοράρει ο Μάρεϊ με τους Σέλτικς, συνεχίζουν το σερί νικών Οκλαχόμα και Χιούστον (vid)

Ακόμα…σκοράρει ο Μάρεϊ με τους Σέλτικς, συνεχίζουν το σερί νικών Οκλαχόμα και Χιούστον (vid)

Ρεσιτάλ έδωσε ο Τζαμάλ Μάρεϊ σο παιχνίδι των Νάγκετς με του Σέλτικς, καθώς ο νεαρός γκαρντ σταμάτησε στους 48 πόντους και χάρισε τη νίκη με 115-107. Στα 5 παιχνίδια ανέβασαν το σερί νικών τους οι Οκλαχόμα Σϊτι Θάντερ επικρατώντας με 122-116 των Νιού Όρλεανς Πέλικανς, ενώ τις 3 συνεχόμενες νίκες έφτασαν οι Χιούστον Ρόκετς με το 98-94 επί των Ιντιάνα Πέισερς.

Τα «κοντέρ» έσπασε ο Τζαμάλ Μάρεϊ στη νίκη των Ντένβερ Νάγκετς επί των Μπόστον Σέλτικς με 115-107.

Ο 21χρονος άσος του Ντένβερ σταμάτησε στους 48 πόντους, χαρίζοντας ακόμη μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του, η οποία δείχνει ασταμάτητη τη φετινή σεζόν (μόλις 1 ήττα).

Ακόμη μια πολύ γεμάτη εμφάνιση για τον Νίκολα Γιόκιτς (8 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ), δεν ήταν αρκετοί οι 31 πόντοι του Καϊρί Ίρβινγκ για τη Βοστόνη.

Το χαμένο έδαφος επανακτούν οι Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι έφτασαν τις 3 συνεχόμενες νίκες επικρατώντας στην έδρα των Ιντιάνα Πέισερς με 98-94.

Οι σκληροτράχηλοι παίκτες του Νέιτ ΜακΜίλαν έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Χιούστον η οποία ήθελε πάση θυσία τη νίκη, ωστόσο ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν αδύνατο να περιοριστεί.

Σε 35 λεπτά συμμετοχής ο Χάρντεν είχε 28 πόντους και 6 ασίστ, ενώ σημαντική βοήθεια προσέφερε και ο Κλιντ Καπέλα (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Ο Βίκτορ Ολαντίπο πέτυχε 28 πόντους για την ομάδα της Ιντιανάπολις, με τον Σαμπόνις να πετυχαίνει άλλους 17 προερχόμενος από τον πάγκο.

Σε ακόμη μια νίκη προχώρησαν και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αυτή τη φορά κόντρα τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς.

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα και με την τριάδα Τζόρτζ, Γουέστμπρουκ και Σρέντερ να πετυχαίνει συνολικά 62 πόντους, οι Θάντερ έφτασαν τις 5 σερί νίκες και ανέβηκαν στο 5-4.

Δεν εντυπωσίασε ούτε αυτή τη φορά ο Άντονι Ντέιβις (20 πόντοι με 7/20 σουτ), φοβεροί Ράντλ (26 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Χόλιντεϊ (2 πόντοι, 14 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ