Ο Μπάτλερ σχολιάζει της φήμες περί μετακίνησης του στους Κλίπερς

Ο Μπάτλερ σχολιάζει της φήμες περί μετακίνησης του στους Κλίπερς

Μπορεί η χρονιά να έχει ξεκινήσει κανονικά στο ΝΒΑ και ο Μπάτλερ να αγωνίζεται με την Μινεσότα, αλλά φαίνεται πως το… σίριαλ της φυγής του καλά κρατεί. Ποιον ακόμα θέλουν να διώξουν «πακέτο» οι Λύκοι;

Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Τζίμι Μπάτλερ δεν κατάφεραν να χωρίσουν τους δρόμους τους κατά τη διάρκεια της post season παρά τις ευκαιρίες που υπήρχαν με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται. Τελικά δείχνουν αμοιβαία ανοχή με τη σεζόν να εξελίσσεται κανονικά.

Κανονικά αλλά όχι και ευνοϊκά για την ομάδα του Τομ Τίμποντο. Ο Μπάτλερ έχει συμμετάσχει σε 8 από τα 11 ματς της σεζόν ως τώρα, με συγκομιδή 22 πόντων, 4.9 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ ανά ματς. Ωστόσο οι Λύκοι έχουν άσχημο ρεκόρ (3-7) με μερικές αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, δείχνοντας ότι η ισορροπία του συνόλου στο παρκέ έχει διαταραχθεί για τα καλά.

Οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να ρωτούν όπου πετυχαίνουν τον Μπάτλερ για ντο μέλλον του και την πιθανότητα να πάει στους Κλίπερς, με τον 29χρονο δυναμικό γκαρντ να δηλώνει στο ESPN:

«Παίζω απλά μπάσκετ και προσπαθώ να κερδίζω είτε παίζω εντός έδρας, είτε εκτός. Νομίζω πως αυτή είναι η δουλειά μου. Δε με απασχολεί τίποτα απ’ όσα λέγονται και γράφονται. Εσείς μπορείτε να με ρωτάτε διαρκώς, όμως ποτέ δε θα αλλάξει η στάση μου και το πώς θα βγαίνω να παίζω στο παρκέ.

Δε θα αλλάξει τις σχέσεις με τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια. Όλα είναι τέλεια μεταξύ μας. Είμαι στη Μινεσότα και απολαμβάνω τον ήλιο αυτές τις μέρες. Αν πρέπει να πάμε στο Λος Άντζελες με την ομάδα, τότε θα πάω και εγώ».

Από την άλλη οι Τίμπεργουλβς σε οποιαδήποτε μελλοντική συμφωνία για ανταλλαγή του Μπάτλερ, θα προσπαθήσουν να συμπεριλάβουν και τον Γκόργκι Ντιένγκ. Ο Σενεγαλέζος σέντερ έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων που αναμένεται να στοιχήσει στην ομάδα του 48 εκατομμύρια δολάρια. Ποσό που φαντάζει… αστρονομικ΄9ο σε σχέση με την πενιχρή προσφορά του μιας και την περασμένη σεζόν είχε 5.9 πόντους και 4.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 16.9 λεπτά συμμετοχής στα 79 ματς που αγωνίστηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ