Αντετοκούνμπο: «Μεγάλη νίκη, θέλουμε να βελτιωνόμαστε»

Αντετοκούνμπο: «Μεγάλη νίκη, θέλουμε να βελτιωνόμαστε»

Προσγειωμένος παρά την εκκωφαντική νίκη ο Έλληνας σούπερ σταρ

Τα ξημερώματα της Παρασκευής οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο διέσυραν με 134-111 μέσα στο Όκλαντ τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και έστειλαν ηχηρό μήνυμα πως τη φετινή σεζόν αξίζουν να υπολογίζονται ως σοβαρός αντίπαλος.

Ωστόσο λίγο μετά την αναμέτρηση ο Έλληνας σούπερ σταρ θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους και παρότι δήλωσε χαρούμενος για τη σπουδαία νίκη, ανέφερε πως η απουσία του Ντρέιμοντ Γκριν ήταν καθοριστική για τους αντιπάλους του.

«Είναι μία μεγάλη νίκη για εμάς. Προφανώς στο προηγούμενο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά και θέλαμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Οι Γουόριορς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, για αυτό είχαμε ενέργεια από το ξεκίνημα.

Ξέρουμε από την πρώτη μέρα τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Νιώθουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Έκανε διαφορά η απουσία του Γκριν, είναι η «καρδιά» της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ, θα έδινε επιπλέον ενέργεια. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Πρέπει απλά να παίζουμε καλύτερα κάθε βράδυ.»

https://twitter.com/Bucks/status/1060789322629046273

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ