«Ο Αντετοκούνμπο θα γίνει αυτό που… φοβάται το ΝΒΑ»

«Ο Αντετοκούνμπο θα γίνει αυτό που… φοβάται το ΝΒΑ»

Αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ, που… προαναγγέλλει θεαματικές αλλαγές στο τρόπο παιχνιδιού του Greek Freak, οι οποίες θα τον καταστήσουν πραγματικό εφιάλτη για τις αντίπαλες άμυνες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέτος παρουσιάζεται ακόμα καλύτερος, όπως συνηθίζει άλλωστε κάθε νέα χρονιά που βρίσκεται στη Λίγκα. Φέτος σκοράρει 25.6 πόντους έχοντας εκτοξεύσει τα ποσοστά του στα δίποντα στο 60% (το υψηλότερο στην καριέρα του) και συνολικά σουτάρει εντός παιδιάς με 53.5%, που είναι και αυτό ρεκόρ καριέρας. Όλα αυτά μάλιστα σουτάροντας… τραγικά από τα 7.25μ, αφού φέτος έχει μόλις 2/23 τρίποντα, τα οποία μεταφράζονται στο πενιχρό 8.7%.

Ο Giannis όμως δουλεύει πάρα πολύ στο σουτ του, παίρνοντας… άπειρες προσπάθειες από τα 7.25μ, σε ειδικές προπονήσεις ξέχωρα από τις ομαδικές των Μπακς. Τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν μέχρι τώρα, αλλά ο GM της ομάδας φαίνεται σίγουρος για τη δουλειά που γίνεται στο παρκέ και για τα αποτελέσματά της τα οποία προανήγγειλε… τρομακτικά, μιλώντας στην εκπομπή The Jump του ESPN:

«Κάθε χρόνο ο Γιάννης εμφανίζεται έχοντας να μας δείξει κάτι διαφορετικό στον τρόπο παιχνιδιού του. Είτε φέτος είτε την επόμενη χρονιά σε κάποιο σημείο θα τον δείτε σουτάροντας αξιόπιστα από τη γραμμή του τριπόντου. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα… τρομάζει την υπόλοιπη Λίγκα».

Στην μεγάλη νίκη επί των Γουόριορς με 134-111 όπως ήταν λογικό, ο Γιάννης δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει μόνος του. Άξιος συμπαραστάτης του Έλληνα φόργουορντ ήταν ο εκρηκτικός Έρικ Μπλέντσο που σκόραρε 26 πόντους. Ο Χορστ δηλώνει για αυτό:

«Το να έχουμε την αυτοπεποίθηση να κάνουμε μια τέτοια εμφάνιση κόντρα στους πρωταθλητές είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς, προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο Μπλέντσο ήταν φανταστικός. Όλα ξεκινούν από τον Γιάννη, αλλά φαίνεται πως έχουμε έναν καλό πυρήνα παικτών γύρω από τον Αντετοκούνμπο, με καλό σουτ, που μπορούν να τον συμπληρώσουν, να ωφελήσουν αλλά και να ωφεληθούν από τον τρόπο παιχνιδιού του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ