Αντετοκούνμπο: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο»

Αντετοκούνμπο: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νίκη των Μπακς επί των Μπουλς και τόνισε πως τα ελάφια δεν αγωνίστηκαν καθόλου καλά στο πρώτο μέρος.

Οι Μπακς νίκησαν τους Μπουλς με 123-104 πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο όπου και επικράτησαν με +37. Το Μιλγουόκι ήταν πολύ κακό στο πρώτο μέρος όπου βρέθηκε να χάνει με 22 πόντους, κάτι που παραδέχτηκε σε δηλώσεις του και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak τόνισε πως οι Μπακς δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο μισό όμως στο δεύτερο μέρος ανέβασαν ρυθμούς και ένταση και έφτασαν σε μια άνετη νίκη.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίζαμε πολύ σκληρά και ο κόουτς μας το είπε στα αποδυτήρια. Ήταν έξαλλος γιατί μας πιστεύει και περίμενε περισσότερα. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την ένταση στην άμυνά μας, βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και κερδίσαμε. Μιλήσαμε με τον Μίντλετον και τον Μπλέντσο και είπαμε πως αν ανεβούμε εμείς, θα ανέβει όλη η ομάδα. Πάντως δεν θα πρέπει να κάνουμε τέτοιο πρώτο ημίχρονο, αλλά να είμαστε όπως πρέπει από την αρχή», τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ