Στην παράταση πήραν το ντέρμπι οι Σέλτικς, ακάθεκτοι εντός έδρας οι Σίξερς

Στην παράταση πήραν το ντέρμπι οι Σέλτικς, ακάθεκτοι εντός έδρας οι Σίξερς

Σόου του Καϊρί Ίρβινγκ και νίκη για τους Σέλτικς κόντρα στους Ράπτορς

Σε ένα χορταστικό ντέρμπι με άρωμα Τελικών περιφέρειας οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν με 123-116 των Τορόντο Ράπτορς και πήραν μια σπουδαία νίκη. Το παιχνίδι είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, με τις δύο ομάδες να έχουν τα δικά τους καλά διαστήματα και τελικά το παιχνίδι να οδηγείται στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης.

Εκεί οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν και έφτασαν τελικά στη νίκη, υποχρεώνοντας τους Ράπτορς σε 3η διαδοχική ήττα .Ο Καϊρί Ίρβνγκ έκανε «πράγματα και θαύματα» και με 43 πόντους και 11 ασίστ ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης των Σέλτικς.

Εξαιρετικός αλλά όχι αρκετός ο Καουάι Λέοναρντ για τους ηττημένους με 31 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Καμία διάθεση να ηττηθούν εντός έδρας δεν φαίνεται να έχουν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, επικρατώντας δύσκολα με 113-107 των Γιούτα Τζαζ.

Μετά το μέτριο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, ο Τζίμι Μπάτλερ ξεκίνησε ήδη την «απόσβεση». Με 28 πόντους και 7 ασίστ ο 29χρονος All-Star ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, με τον Τζοέλ Εμπίντ να συμπληρώνει άλλους 23.

31 πόντους πέτυχε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος ωστόσο ήταν απελπιστικά μόνος.

Ακόμη μια νίκη πέτυχαν οι Ιντιάνα Πέισερς, αυτή τη φορά με αντίπαλο τους Μαϊάμι Χιτ.

Αν και ο Βίκτορ Ολαντίπο δεν ήταν καλός (3/12 σουτ), Τάιρικ Έβανς (23 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Ντομάντας Σαμπόνις (15 πόντοι, 12 ριμπάουντ) έφεραν πολύτιμους πόντους από τον πάγκο.

Πολύ καλός ήταν για το Μαϊάμι ο Τζος Ρίτσαρντσον με 28 πόντους, αλλά και ο Χασάν Γουάιτσαϊντ με 12 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ