«Φαβορί για MVP ο Αντετοκούνμπο»

«Φαβορί για MVP ο Αντετοκούνμπο»

Ο πάλαι ποτέ αστέρας του ΝΒΑ, Τιμ Χάρνταγουεϊ, έχρισε τον Αντετοκούνμπο ως το φαβορί για να κερδίσει το βραβείο του MVP, δίνοντάς του παράλληλα και μια συμβουλή για να αλλάξουν επίπεδο οι Μπακς.

Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ, ένας σημαντικός παίκτης του ΝΒΑ των 90s, πέρασε κατά σειρά από Γουόριορς, Χιτ, Μάβερικς, Νάγκετς και Πέισερς πριν κλείσει την καριέρα του το 2006. Ήταν 5 φορές all star και είδε τους Μαϊάμι Χιτ να τον τιμούν αποσύροντας τη φανέλα με το Νο.10.

Πλέον εργάζεται ως βοηθός προπονητή στους Ντιτρόιτ Πίστονς και όταν του ζητήθηκε να πει την άποψή του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε τα καλύτερα χρίζοντάς τον φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου του MVP δίνοντάς του παράλληλα μια σημαντική συμβουλή για να βοηθήσει ο Giannis την ομάδα του και να «μεγαλώσει» μαζί με αυτόν:

«Πρέπει να πούμε πως ο Γιάννης είναι το φαβορί για το βραβείο για όλα αυτά που κάνει και πως ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του. Πρέπει να εμπιστευτεί την ομάδα του. Όταν μπαίνει στο παρκέ, πρέπει να βρίσκει τους συμπαίκτες του, στο τέλος του αγώνα. Δεν γίνεται να λέει ότι θα τα κάνει όλα αυτός. Είναι ευθύνη του να κάνει φάσεις, να καρφώνει πάνω σε άλλους, αλλά και να εμπιστεύεται τους συμπαίκτες του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ