ΛεΜπρον: «Προσπαθώ να φτιάξω ξεχωριστές αναμνήσεις με τους Λέικερς» (vid)

ΛεΜπρον: «Προσπαθώ να φτιάξω ξεχωριστές αναμνήσεις με τους Λέικερς» (vid)

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μίλησε για τη νίκη των Λέικερς στο Μαϊάμι, τις αναμνήσεις που έχει από τους Χιτ και τους Καβαλίερς, αλλά και αυτές που θέλει να δημιουργήσει στο Λος Άντζελες.

Οι Λέικερς πέρασαν εύκολα από το Μαϊάμι επικρατώντας των Χιτ με 113-97, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να πραγματοποιεί ακόμα μία εξωπραγματική εμφάνιση. Ο Βασιλιάς σταμάτησε στους 51 πόντους απέναντι στην πρώην ομάδα του και μετά το τέλος του ματς μίλησε για το παιχνίδι αλλά και τις αναμνήσεις που έχει με τους Χιτ. Ο ΛεΜπρόν τόνισε πως είναι πάντα ιδιαίτερο να επιστρέφει είτε στο Μαϊάμι, είτε στο Κλίβελαντ και ξεκαθάρισε πως θέλει να φτιάξει ξεχωριστές αναμνήσεις και με τους Λέικερς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασιλιάς:

«Είχαμε μεγάλο ταξίδι, έπρεπε να βρούμε την ενέργεια να αντιδράσουμε. Ξέρουμε πόσο σκληρά παίζουν οι Χιτ, ειδικά στην έδρα τους.

Δουλεύω πάρα πολύ σκληρά. Σουτάρω τρίποντα, δουλεύω τις κινήσεις μου, εκτελώ βολές προσπαθώντας να βρω τον εαυτό μου και χαίρομαι όταν η δουλειά μου βγαίνει στο παρκέ».

Για την άμυνα της ομάδας του σχολίασε: «Όταν παίζουμε άμυνα είμαστε πολύ καλή ομάδα, όταν δεν παίζουμε άμυνα δεν είμαστε καλή ομάδα. Είναι τόσο απλό για εμάς. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, τους περιορίσαμε.

Φυσικά και σημαίνει για εμένα πράγματα το να επιστρέφω στο Μαϊάμι. Έχω πολλές ξεχωριστές αναμνήσεις εδώ, έχω πολλές ξεχωριστές αναμνήσεις στο Κλίβελαντ και προσπαθώ να φτιάξω ξεχωριστές αναμνήσεις εδώ με τους Λέικερς. Πρέπει να συνεχίσω, αλλά είναι πάντα ιδιαίτερο να επιστρέφεις κάπου όπου έκανες κάτι καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ