Στον Νοβίτσκι το κλειδί της πόλης του Ντάλας (vid)

Στον Νοβίτσκι το κλειδί της πόλης του Ντάλας (vid)

Τιμήθηκε ο Γερμανός φόργουορντ από τον δήμαρχο της αμερικανικής μεγαλούπολης

Μετά από 20 χρόνια πίστης και αφοσίωσης στους  Μάβερικς και την πόλη του Ντάλας γενικότερα, ο Ντιρκ Νοβίτσκι τιμήθηκε από τον δήμο της πόλης για τη συνεισφορά του τόσο εντός παρκέ, όσο και εκτός αυτών.

Ο δήμαρχος της πόλης, Μάικ Ρόουλινγκς, αρχικά ευχαρίστησε προσωπικά τον Γερμανό μπασκετμπολίστα για τις επιδόσεις του, το πρωτάθλημα του 2011, αλλά και για την προσφορά του ως πολίτης-πρέσβης του Ντάλας στο εξωτερικό.

Αμέσως μετά ακολούθησε η συμβολική τίμηση του, με μερικούς μαθητές Λυκείου να του δίνουν «ένα κλειδί πιο κοντά στο μέγεθος του Ντιρκ», με ένα μεγάλο ομοίωμα από χαρτόνι να του χαρίζεται.

Στη συνέχεια ο Ντιρκ πήρε τον λόγο, αστειευόμενος πως… ήταν θέμα χρόνου να πάρει το κλειδί, ευχαριστώντας στη συνέχεια τον δήμαρχο και τους πολίτες του Ντάλας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καιρός ήταν πια να πάρω αυτό το κλειδί. Αστειεύομαι! Ευχαριστώ πολύ δήμαρχε Ρόουλινγκς, είναι μια πολύ μεγάλη τιμή για εμένα. Νιώθω πολύ ταπεινός, είναι μια πολύ μεγάλη τιμή για εμένα. Ήταν τιμή μου να παίζω για αυτή την ομάδα (σ.σ Μάβερικς) και να εκπροσωπώ αυτή την υπέροχη πόλη και τον υπέροχο κόσμο σε όλο τον πλανήτη. Υπόσχομαι να μην χάσω το κλειδί. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ