Πρώτος στην κούρσα του MVP ο Γιάννης!

Πρώτος στην κούρσα του MVP ο Γιάννης!

Ο Γιάνναρος σαρώνει τα πάντα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και αυτό αναγνωρίζεται

Μετά το πέρας των 5 πρώτων αγωνιστικών εβδομάδων η διοργανώτρια αρχή έβγαλε την πρώτη της εκτίμηση για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται μέχρι στιγμής στην πρώτη θέση.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ μέχρι στιγμής έχει μ.ο 26,3 πόντων, 12,9 ριμπάουντ, 5,8 ασίστ και 1,3 κοψιμάτων και έχει φροντίσει να δείξει σε όλους στο ΝΒΑ ποιοι είναι οι στόχοι του. Μετά από 18 παιχνίδια οι Μπακς μετρούν 13 νίκες και 5 ήττες και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Ανατολικής περιφέρειας, πίσω μόνο από τους Τορόντο Ράπτορς (16-4).

Από εκεί που κανείς δεν υπολόγιζε τα «ελάφια» για διεκδικητές των Τελικών, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο «μπροστάρη» οι Μπακς μπορούν να κάνουν ακόμα και τη μεγάλη έκπληξη.

Η φετινή πορεία πρωταθλητισμού των Μπακς οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στον 23χρονο φόργουορντ, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και από την πρώτη θέση στον πρώτο «έλεγχο» για το βραβείο.

Δεύτερος ακολουθεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς των Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ τρίτος είναι ο Τζοέλ Εμπίντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Τη δεκάδα κλείνουν οι Ντέμιαν Λίλαρντ, Στεφ Κάρι, Καουάι Λέοναρντ, Κέμπα Γουόκερ, Κάιλ Λάουρι, Μάικ Κόνλεϊ και Άντονι Ντέιβις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ