Αντετοκούνμπο: «Όταν χάνεις πονάς, πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα»

Αντετοκούνμπο: «Όταν χάνεις πονάς, πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ήττα από τους Σανς και τόνισε πως όλες οι ήττες είναι σκληρές, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Μπακς πρέπει να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι με τους Σπερς.

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Σανς εντός έδρας χάρη σε νικητήριο καλάθι του Τζαμάλ Κρόφορντ και έχασαν έδαφος από τους Ράπτορς και την κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός στο ματς σημειώνοντας 35 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ όμως δεν ήταν αρκετός για να πάρουν τη νίκη τα ελάφια. Μετά το ματς ο Greek Freak μίλησε για το παιχνίδι και την ήττα από τους ήλιους και τόνισε πως η ήττα πάντα πονάει ενώ ξεκαθάρισε πως η ήττα από το Φοίνιξ πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα διότι υπάρχει το ματς με τους Σπερς.

«Πρέπει να παίζουμε με περισσότερη ενέργεια, ειδικά απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Δεν το κάναμε, τους δώσαμε τη δυνατότητα να το πιστέψουν, ήταν πιο χαλαροί και μας πήραν τη νίκη. Όταν χάνεις πονάς, γιατί σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά. Θα πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα, γιατί έχουμε αγώνα με τους Σπερς. Είμαστε ομάδα νικήτρια, δεν μας αρέσει η ήττα και πρέπει να κερδίσουμε», ανέφερε ο 23χρονος ηγέτης της ομάδας του Μιλγουόκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ