Ο Τόμπσον γλίτωσε τους Ουόριορς, νίκες για Ντένβερ και Μινεσότα (vids)

Ο Τόμπσον γλίτωσε τους Ουόριορς, νίκες για Ντένβερ και Μινεσότα (vids)

Δύσκολη επικράτηση των Ουόριορς απέναντι στους Κινγκς, μεγάλο διπλό των Ντένβερ επί των Θάντερ και παρέλαση της Μινεσότα επί των Μπουλς,

Με τον Κέβιν Ντουράντ να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τον Τόμπσον να βάζει το νικητήριο σουτ, οι Ουόριορς επικράτησαν των Κινγκς με 117-116 και σημείωσαν 14η νίκη τους στο ΝΒΑ χωρίς να αγωνίζονται σε ένα ακόμα παιχνίδι με τους Καρι και Γκριν.

Ο «KD» άγγιξε το triple double καθώς πέτυχε 44 πόντους, μάζεψε 13 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ, με τον Τόμπσον να τον συμπληρώνει σημειώνοντας 31 πόντους. Μάλιστα, αν δεν ήταν ο Αμερικανός γκάρντ οι πρωταθλητές δεν θα έπαιρναν την νίκη, καθώς 5,2΄΄ πριν από το φινάλε πέτυχε το σουτ που τους έδωσε την νίκη.

Από την άλλη πλευρά, το Σακραμέντο γνώρισε την 9η ήττα του στο πρωτάθλημα, καθώς ο Χίλντ που σημείωσε 28 πόντους και ο Μπάγκλι που έκανε double-double με 20 πόντους και 17 ριμπάουντ δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την ήττα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=462&v=wmqCvdRJJsg

ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΘΑΝΤΕΡ – ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ 98-105

Σε άλλο ματς που έγινε τα ξημερώματα, οι Νάγκετς επικράτησαν των Θάντερ μέσα στην Οκλαχόμα με 105-98, σε ένα γήπεδο όπου η παρέα του Γουέστμπρουκ είχε επτά συνεχόμενες νίκες. Η ομάδα του Ντένβερ ήταν εξαιρετική στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έχοντας πέντε παίκτες να σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων πανηγύρισαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ με 22 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, ο Τρέι Λάιλς και Νικολα Γιόβιτς με 16 πόντους και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ) ήταν οι τέσσερις κορυφαίοι των Νάγκετς, ενώ αυτοί που ξεχώρισαν για τους Θάντερ ήταν οι Πολ Τζορτζ 24 πόντοι, 11 ριμπάουντ, Ντένις Σρέντερ 18 πόντοι και Ράσελ Γουέστμπρουκ 16 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 12 ασίστ με τον τελευταίο να σημειώνει και το 106ο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του.

https://www.youtube.com/watch?v=0aRXK342bJ0

ΣΙΚΑΡΟ ΜΠΟΥΛΣ – ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΕΡΓΟΥΛΒΣ 96-111

Τέλος, η Μινεσότα επικράτησε εύκολα των Μπουλς με 111-96 παρότι ο Αντριου Γουίγκινς και ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον είχαν μαζί 1/30 σουτ. Ωστόσο η εμφάνιση των Καρλ-Αντονι Τάουνς με 35 πόντους, 22 ριμπάουντ, ο Ντέρικ Ρόουζ 22 πόντους, ο Ντάριο Σάριτς 19 πόντους 14 ριμπάουντ και ο Τζεφ Τιγκ 18 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ