Περίπατος για Σίξερς και Χόρνετς (vids)

Περίπατος για Σίξερς και Χόρνετς (vids)

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα οι Σίξερς και οι Χόρνετς επικράτησαν των Νικς και των Χοκς αντίστοιχα.

Σίξερς και Χόρνετς είχαν μια σχετικά εύκολη βραδιά καθώς νίκησαν στην έδρα τους Νικς και Χοκς. Η ομάδα της Φιλαδέλφεια ήταν καλύτερη και καθάρισε το παιχνίδι ουσιαστικά από την  πρώτη περίοδο με τον Τζοέλ Εμπίντ να κυριαρχεί κάτω από τις δύο ρακέτες, καθώς προηγήθηκε με 41-27 από την πρώτη περίοδο και δεν αφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Καμερουνέζους σέντερ που έφτασε τους 26 πόντους για να τον ακολουθήσει ο Ρέντικ με 24. Για τους ηττημένους που δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους, οι Χεζόνια και Καντέρ είχαν από 17.

Από την άλλη οι Χόρνετς έπαιζαν ένα must win παιχνίδι κόντρα στους Χοκς στην έδρα τους και έπρεπε να πάρουν τη νίκη προκειμένου να συνεχίζουν να βρίσκονται στο κυνήγι της 8αδας. Η Σάρλοτ είχε χάσει πριν λίγες μέρες από τα γεράκια όμως πλέον ήταν προετοιμασμένη και δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα, επικρατώντας με 108-94.

Ο Τζέρεμι Λαμπ με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Κόντι Ζέλερ να προσθέτει 19 πόντους, ενώ άλλους 19 πόντους πρόσφερε ο Γουόκερ, αλλά με 6/19 σουτ. Για τους Χοκς, ο Τρε Γιανγκ είχε 18 πόντους και ο Ταουρίν Πρινς 12 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ