Κάρι: «Το μπάσκετ των Ουόριορς θα επιστρέψει σύντομα»

Κάρι: «Το μπάσκετ των Ουόριορς θα επιστρέψει σύντομα»

Ο Στεφ Κάρι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις εβδομάδες και ο γκαρντ των Ουόριορς τόνισε ότι το ντεμπούτο του ήταν λίγο αγχωτικό, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι το μπάσκετ των πρωταθλητών θα επιστρέψει σύντομα.

Το πρώτο του ματς μετά από την απουσία τριών εβδομάδων σχολίασε ο Στεφ Κάρι τονίζοντας ότι η επανεμφάνιση του στα παρκέ ήταν λίγο νευρική, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σύντομα θα ξαναδούμε το μπάσκετ που χαρακτηρίζει τους Ουόριορς.

Πιο αναλυτικά, ο γκάρντ των «πολεμιστών» υποστήριξε: «Είχα μερικά σπουδαία ματς πριν τον τραυματισμό μου. Σήμερα δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο αγχωτικό, πιο νευρικό το ματς σήμερα σε κάποιες στιγμές όταν είχα τη μπάλα στα χέρια μου. Ένιωθα ότι θα συμβεί κάτι. Δεν πίεσα πολύ τον εαυτό μου. Οι συμπαίκτες έκαναν καλή δουλειά για να με βρουν με πάσες. Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε πολλές κατοχές. Πρέπει να προσαρμοστούμε σιγά σιγά στον τρόπο που παίζαμε πριν το τραυματισμό. Ο καθένας θα συνεχίσει να βγάζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Θα επιστρέψει το μπάσκετ των Ουόριορς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ