Χιούστον καλεί Μόρις

Χιούστον καλεί Μόρις

Οι Χιούστον Ρόκετς θέλουν να δυναμώσουν την frontline τους και για αυτό τον σκοπό έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Μαρκίφ Μόρις των Γουίζαρντς.

Ο Μάικ Ντ’ Αντόνι βλέπει τους φετινούς Ρόκετς να μη θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα, αφού φέτος οι Ρουκέτες έχουν μόλις το 18ο (μεταξύ 30 ομάδων) ρεκόρ στο ΝΒΑ με 11 νίκες και 12 ήττες. Ο έμπειρος προπονητής στην προσπάθεια να διορθώσει τα κακώς κείμενα, θέλει να ενισχύσει την ομάδα του στη θέση «4».

Προς το παρόν βασικός στη θέση αυτή είναι ο Τάκερ (2ος σε λεπτά συμμετοχής στην ομάδα πίσω από τον Χάρντεν) με τους Μαρκίς Κρις και Γκάρι Κλαρκ να του δίνουν ανάσες. Το σχέδιο όμως του προπονητή του Χιούστον είναι να φέρει έναν παίκτη ισάξιο του Τάκερ, με έφεση στο δυναμικό παιχνίδι στην άμυνα για να σκληρύνει την ομάδα του που δέχεται 113.3 πόντους, 25η χειρότερη επίδοση από τις 30 ομάδες της Λίγκας.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Μαρκίφ Μόρις των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς, σύμφωμα με το Space Scoop City. Στα 29 του o απόφοιτος του Πενσιλβάνια έχει 8 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ έχοντας αγωνιστεί σε 544 παιχνίδια, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια στην… προβληματική ομάδα της Ουάσιγκτον έχοντας 11.8 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 26.3 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ