ΛεΜπρόν για Μάτζικ και Κόμπι: «Γνωρίζουν τι θα πάρουν από εμένα»

ΛεΜπρόν για Μάτζικ και Κόμπι: «Γνωρίζουν τι θα πάρουν από εμένα»

Ο Βασιλιάς μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις των δύο θρύλων του NBA σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα

Αποφόρτιση. Αυτό θέλουν να κάνουν στον ΛεΜπρόν Τζέιμς οι Λος Άντζελες Λέικερς. Μετά την περσινή πραγματικά «τρομακτική» χρονιά του Τζέιμς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι λιμνάνθρωποι θέλουν να δώσουν μερικές ανάσες στον 34χρονο πλέον φόργουορντ.

Αρχικά ο GM και θρύλος των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον δήλωσε πως «θέλει τον Τζέιμς να είναι λιγότερο φορτωμένος από ότι ήταν πέρσι, ενώ ο Κόμπι τόνισε πως «το να τα κάνει όλα ο ΛεΜπρόν δεν είναι συνταγή για να πάρεις το πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο «βασιλιάς» κατάλαβε το σκεπτικό των δύο θρύλων της ομάδας και συμφώνησε πως επιθυμεί επίσης την ανάπτυξη των νεαρότερων παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω απλά να παίζω το παιχνίδι μου. Καταλαβαίνω τη λογική αυτών που λένε. Καταλαβαίνω τι λέει ο Κόμπι και ο Μάτζικ γιατί αναπτύσσονται οι νέοι παίκτες. Θέλουμε να δούμε πως θα βελτιωθούν οι νεαροί παίκτες. Εννοώ Μάτζικ και Κόμπι ξέρουν ποιος είμαι. Γνωρίζουν τι θα πάρουν από μένα. Ξέρουν τι θα δώσω σε κάθε ματς. Θα σουτάρω καλά σε κάθε ματς; Oχι. Αλλά γνωρίζουν ποιος είμαι και στα κρίσιμα σημεία ξέρουν ποιος θα βγει μπροστά. Έχουμε παίκτες που γίνονται όλο και καλύτεροι και αποκτούν εμπειρία. Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τη λογική της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ