Μιλγουόκι Μπακς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 95 – 105

Μιλγουόκι Μπακς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 95 – 105

Καυτοί οι πρωταθλητές από τα 7,25 και ήττα των ελαφιών

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο Fiserv Forum, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν με 105-95 των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι πρωταθλητές έβαλαν δύσκολα στον Έλληνα σούπερ σταρ, ο οποίος δυσκολευόταν να διεισδύσει προς το καλάθι.

Αντίθετα, οι παίκτες του Στιβ Κερ ήταν πολύ καλοί πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (41,3%), μετρώντας συνολικά 19 εύστοχες προσπάθειες.

Παρόλα αυτά, μέχρι τις αρχές της τελευταίας περιόδου το σκορ παρέμεινε σε μικρή διαφορά (83-76). Ωστόσο μια μερικά επιθετικά φάουλ των ελαφιών σε συνδυασμό με εύστοχες επιθέσεις των Γουόριορς διατηρούσαν τη διαφορά περίπου στους 10 πόντους, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 105-95.

Ο Γιάννης τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, 15 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα, πραγματοποιώντας μια «γεμάτη εμφάνιση». Ωστόσο, η κακή μέρα των Λόπεζ και Μίντλετον δεν επέτρεψε στα ελάφια να πάρουν μια σπουδαία νίκη.

Για τους νικητές Κλέι Τόμσον και Στεφ Κάρι είχαν από 20 πόντους, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ιδιαίτερα άστοχος (μόλις 11 πόντοι με 3-14 σουτ). Έχοντας όμως ως «αφανείς ήρωες» του Γιόνας Γερμέμπκο (12 πόντοι, 4/9 τρίποντα) και Άντρε Ιγκουοντάλα (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3/6 τρίποντα), οι πολεμιστές κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ