Σπερς – Σανς 111-86

Σπερς – Σανς 111-86

Οι Σπερς διέσυραν εντός έδρας τους Σανς με 111-86 σε ένα βράδυ που θα ξεχάσουν εύκολα, όμως ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα το θυμάται για πάντα, καθώς έγραψε ιστορία ξεπερνώντας σε νίκες τον Πατ Ράιλι.

Οι Σπερς επικράτησαν των Σανς, της χειρότερης ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα με 111-86 εντός έδρας και έκαναν το 14-14 ανεβαίνοντας στην 10η θέση, με τους… ήλιους να πέφτουν στο 4-24 και φυσικά στην τελευταία θέση της Δυτικής Περιφέρειας. Αυτό που θα μείνει όμως από το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι ούτε η νίκη αλλά ούτε η εμφάνιση για τα σπιρούνια. Είναι ο Γκρεγκ Πόποβιτς και κυρίως το γεγονός πως κατάφερε να γράψει ιστορία, αφού πέτυχε την νίκη νούμερο 1211 στην καριέρας τουκαι ξεπέρασε τον θρυλικό Πατ Ράιλι. Πλέον βρίσκεται μόνος του στην 4η θέση των προπονητών με τις περισσότερες νίκες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Όσον αφορά το παιχνίδι, πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Φορμπς με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ να προσθέτει 18 πόντους και τον Ντάντε Κάνινγκχαμ 14 πόντους. Για τους Σανς, ο Τι Τζέι Γουόρεν είχε 23 πόντους, ο Ντε’Αντονι Μέλτον 17 πόντους και ο ΝτιΆντρε Έιτον 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ