Τζορτζ: «Θα… βγω μπροστά να καλύψω τον Γουέστμπρουκ»

Τζορτζ: «Θα… βγω μπροστά να καλύψω τον Γουέστμπρουκ»

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος και το «έτερον του ήμισυ» στο παρκέ, ο Πολ Τζορτζ, δηλώνει έτοιμος να… σκοράρει και για αυτόν.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την εβδομάδα που μας πέρασε. Κινείται στα… ρηχά σκοράροντας 19 πόντους κατά μέσο όρο στα τελευταία τρία ματς με ποσοστό 35.5% εντός παιδιάς (22/62 σουτ). Όπως είναι λογικό οι Θάντερ δεν είναι στα καλύτερά τους, αλλά και πάλι έχουν 2 νίκες και μία ήττα στο διάστημα αυτό.

Σίγουρα η κατάσταση αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ και ο πυρηνοκίνητος γκαρντ θα επανέλθει στους γνωστούς triple double μέσους όρους του, αλλά μέχρι τότε, ο Πολ Τζορτζ είναι έτοιμος να αναλάβει δράση και να καλύψει τον συμπαίκτη του στο παρκέ. Στο ίδιο διάστημα σκοράρει 32.3 πόντους, με ποσοστό 54.7% (29/53 σουτ). Όπως δήλωσε άλλωστε χαρακτηριστικά ο 28χρονος σμολ φόργουορντ:

«Μίλησα με τον Ράσελ και του θύμισα πως είναι μια κούρσα 82 αγώνων και ότι τον στηρίζω απόλυτα. Εκείνος με έχει στηρίξει πάρα πολλές φορές, όταν εγώ δεν ήμουν εκείνος που έπρεπε επιθετικά. Έβγαινε αυτός μπροστά στην επίθεση και με κάλυπτε.

Θα κάνω το ίδιο για εκείνον, όταν η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι. Υπάρχουν ακόμη πολλά ματς μπροστά μας. Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να βελτιώσει. Είναι ο ηγέτης μας στο σκοράρισμα. Ξέρει πως να σουτάρει και πως να σκοράρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ