Ο παίκτης για τον οποίο «σφάζονται» Λέικερς και Σέλτικς

Ο παίκτης για τον οποίο «σφάζονται» Λέικερς και Σέλτικς

Οι δύο μεγαλύτερες και ποιο επιτυχημένες ομάδες στο ΝΒΑ, αναμένεται να μονομαχήσουν εκτός παρκέ για έναν παίκτη που αν τον εντάξουν στο δυναμικό τους, θα αλλάξουν τις ισορροπίες στη Λίγκα.

Μπόστον Σέλτικς και Λος Άντζελες Λέικερς είναι τα δύο μεγαθήρια του ΝΒΑ. Η… μπασκετική Βοστώνη έχει πανηγυρίσει 17 πρωταθλήματα, ενώ το λαμπερό και κοσμοπολίτικο Λος Άντζελες ακολουθεί με 16. Στις δύο ομάδες έχουν περάσει αρκετά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ιστορίας της Λίγκας, όπως οι Γουίλκινς, Πάρις, ΜακΧέιλ, Μπερντ, Μάτζικ, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Γουίλτ Τσάμπερλεϊν και Κόμπε Μπράιαντ.

Σύμφωνα λοιπόν με τον πάντα έγκυρο ρεπόρτερ Άντριαν Βονιαρόφσκι, οι δύο αυτοί μπασκετικοί οργανισμοί αναμένεται να μονομαχήσουν για το ποιος θα καταφέρει να εντάξει στο ρόστερ του έναν από τους καλύτερους παίκτες της Λίγκας σήμερα, που άνετα σε 15 χρόνια μπορεί να υπάρξει μέλος του Hall of Fame και να αλλάξει τον τρόπο που παίζεται το μπάσκετ και η θέση του σέντερ.

Ο λόγος για τον Άντονι Ντέιβις των Νιου Όρλινς Πέλικανς. Ο 25χρονος, ύψους 2.08 σέντερ αγωνίζεται εδώ και 7 χρόνια στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Πελεκάνων και είναι αδιαμφισβήτητα ο franchise player της ομάδας. Σε 437 ματς στη Λίγκα κινείται σε ρυθμούς double double με 23.7 πόντους, 10.5 ριμπάουντ, 1.4 κλεψίματα και 2.4 μπλοκ. Και οι δύο ομάδες έχουν τα… ατού τους στη μάχη αυτή με τον δαιμόνιο Ντάνι Έιντζ να είναι σε θέση να δελεάσει την ομάδα της Νέας Ορλεάνης με ένα αρκετά ελκυστικό πακέτο παικτών και μελλοντικών draft, περισσότερο από το δίδυμο των Λιμνανθρώπων Μάτζικ-Πέλινκα που σίγουρα δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ