Εκπληκτικός Γιόκιτς σάρωσε τους Μάβερικς, μεγάλη νίκη για τους Νετς κόντρα στους Λέικερς (vids)

Εκπληκτικός Γιόκιτς σάρωσε τους Μάβερικς, μεγάλη νίκη για τους Νετς κόντρα στους Λέικερς (vids)

O Νίκολα Γιόκιτς οδήγησε τους Νάγκετς σε μία ακόμη νίκη, κόντρα στους Μάβερικς με 126-118, με την ομάδα από το Ντένβερ να παραμένει στην κορυφή της Δύσης. Στο Μπρούκλιν οι Νετς επικράτησαν των Λέικερς με 115-110 με τον Λεμπρόν να είναι εξαιρετικός αλλά όχι αρκετός για να αποφύγει την ήττα η ομάδα του.

Σπουδαίο ματς στο Ντένβερ με τους Νάγκετς να συνεχίζουν την εντυπωσιακή φετινή τους πορεία επικρατώντας και των Μάβερικς με 126-118. Έτσι έφτασαν στο 21-9 παραμένοντας στην κορυφή της Δύσης, ενώ η ομάδα του Ντάλας έπεσε στο 15-14 και την ένατη θέση.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και στα δύο αστέρια τους με τον Νίκολα Γιόκιτς από τη μία και τον Λούκα Ντόντσιτς από την άλλη να δίνουν τη δική τους μάχη με τον Σέρβο εν τέλει να χαμογελά και να προσφέρει τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.

Ο Γιόκιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 32 πόντους, 16 ριμπάουντ και 4 ασίστ, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Μάρεϊ που σταμάτησε στους 22 πόντους δίνοντας επίσης 15 ασίστ και κατεβάζοντας και 7 ριμπάουντ, ενώ από 16 είχαν οι Λάιλς και Μόρις.

Για τους ηττημένους που έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν στην ζώνη των playoffs, ο Μπάρνες είχε 30, ο Ντόντσιτς ήταν και πάλι πολύ καλός με 23 πόντους, ενώ μοίρασε επίσης και 12 ασίστ, κατεβάζοντας και 6 ριμπάουντ.

Νετς – Λέικερς 115-110

Ακόμη ένα ντέρμπι είχε η σημερινή βραδιά, αυτή τη φορά στο Μπρούκλιν με τους Νετς να κερδίζουν τους Λέικερς του εξαιρετικού Λεμπρόν με 115-110. Με αυτή τη νίκη οι Νετς έφτασαν στο 14-18 ενώ οι Λέικερς έπεσαν στο 18-13.

Οι Νετς είχαν τον έλεγχο του ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια ωστόσο στο τέλος οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεσή τους και έφτασαν μέχρι και στο -3 χωρίς όμως να καταφέρουν την ολική ανατροπή.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ράσελ με 22 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χάρις με 19, Ντινγουάιντι με 18 και Τζέφερσον με 17. Για τους ηττημένους τη διαφορά έκανε και πάλι ο ΛεΜπρόν έχοντας 36 πόντους , 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον Μπολ να ακολουθεί με 23 και τον Κούζμα να έχει 22.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ