Ντιτρόιτ Πίστονς – Ατλάντα Χοκς 95-98

Ντιτρόιτ Πίστονς – Ατλάντα Χοκς 95-98

Οι Ατλάντα Χοκς με τον 41χρονο Κάρτερ να δείχνει τον δρόμο με μια εμφάνιση από τα παλιά, επικράτησαν μέσα στην Little Cesar’s Arena με 98-95 των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς φιλοξένησαν τους Ατλάντα Χοκς στην Little Cesar’s Arena. Τα Γεράκια επιβεβαίωσαν την πρόσφατη καλή φόρμα τους και πέτυχαν τρίτη σερί νίκη στο ΝΒΑ επί των Πιστονιών αυτή τη φορά, με 98-95. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια κατάφεραν να διαχειριστούν τη διαφορά που είχαν οικοδομήσει.

Στο τελευταίο δωδεκάλεπτο οι Πίστονς έκαναν την αντεπίθεσή τους και το παιχνίδι πήγε στη ρουλέτα των βολών. Ο Τζέρεμι Λιν στο διάστημα αυτό πέτυχε 6 πόντους όντας ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών (4/4) και κάπως έτσι η Ατλάντα έφτασε τις 9 νίκες στη σεζόν, που την φέρνουν στην 12η θέση της Ανατολής. Κορυφαίοι για τους νικητές ο αιώνιος έφηβος Βινς Κάρτερ με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο οποίος είχε την συμπαράσταση των Λεν, Μπέιζμορ και Λιν.

Τζάκσον, Γκρίφιν και Γκάλογουεϊ προσπάθησαν αλλά δεν ήταν αρκετό, με τους γηπεδούχους να έχουν πλέον ρεκόρ 15-16 και να βρίσκονται στην 8η θέση

Τα δωδεκάλεπτα: 21-28, 43-57, 66-79, 95-98

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ