Γουόριορς – Λέικερς 101-127

Γουόριορς – Λέικερς 101-127

Οι Λέικερς έκαναν επίδειξη δύναμης και έστειλαν μήνυμα στους Γουόριορς, κερδίζοντας τους εύκολα μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ με 127-101 σε ένα παιχνίδι όπου τραυματίστηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Οι Λέικερς πραγματοποίησαν μυθική εμφάνιση κόντρα στους Γουόριορς μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ και έφυγαν με σπουδαία νίκη επικρατώντας με 127-101, σε ένα παιχνίδι όπου είδαν όμως να τραυματίζεται ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Οι Λιμνάνθρωποι έκανα με διαφορά την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση έδεσαν κόμπο τους πρωταθλητές και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Στηβ Κερ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί όμως είναι πως ο τραυματισμός του Βασιλιά επισκίασε την αναμέτρηση παρά το γεγονός πως δεν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό. Ο ΛεΜπρόν αποχώρησε τραυματίας στην τρίτη περίοδο, αλλά οι συμπαίκτες του απέδειξαν πως μπορούν και χωρίς εκείνον όπου με ένα επιμέρους 36-19 υπέταξαν τους πολεμιστές.

Οι Γουόριορς από την άλλη έδειξαν πως δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη χρονική περίοδο, υπέστησαν μια βαριά ήττα και μάλιστα χωρίς ουσιαστικά να μπουν ποτέ στο παιχνίδι. Ο Κάιλ Κούζμα με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Λέικερς, με τον Ίβιτσα Ζούμπατς να προσθέτει 18 πόντους και 11 ριμπάουντ, τον ΛεΜπρόν να έχει 17 πόντους, 13 ριμπάουντ και 5 ασίστ και τον Ρατζόν Ρόντο 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Από την άλλη, για τους γηπεδούχους, ο Αντρέ Ιγκουοντάλα είχε 23 πόντους, ο Κέβιν Ντουράντ 21 πόντους και ο Στέφεν Κάρι 15 πόντους (αλλά με 5/17 σουτ).

https://www.youtube.com/watch?v=khgaz45A9cs

Δείτε και τον τραυματισμό του Βασιλιά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ