Μάβερικς – Θάντερ 105-103

Μάβερικς – Θάντερ 105-103

Οι Μάβερικς νίκησαν τους Θάντερ εντός έδρας με 105-103, έχοντας για ακόμη μια φορά φέτος μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο πρωταγωνιστής των Μάβερικς, που νίκησαν την Οκλαχόμα Σίτι 105-103. Το Ντάλας πήρε μια πολύ σημαντική νίκη παρά το γεγονός πως οι Θάντερ είχαν διπλή ευκαιρία στο τέλος να κλέψουν το ματς με προσπάθειες των Τζορτζ και Γουέστμπρουκ.

Κορυφαίος των Μαβς για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος πέτυχε 25 πόντους, μοίρασε 7 ασίστ και ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ντάλας, το οποίο προηγήθηκε ακόμα και με 11 πόντους διαφορά στην τρίτη περίοδο, πριν βρεθεί πίσω στο σκορ με -6 μόλις δύο λεπτά πριν από τη λήξη.

Ο Πολ Τζορτζ ήταν ο κορυφαίος της Θάντερ με 36 πόντους και 12/24 σουτ, ενώ ο Ντένις Σρέντερ έβαλε 19 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο. Σε πολύ κακή βραδιά βρέθηκε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, που ναι μεν είχε 9 πόντους, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 6 κλεψίματα, ωστόσο υπέπεσε σε 5 λάθη και είχε 4/22 σουτ και 0/8 τρίποντα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ