Μπακς – Πίστονς 121-98

Μπακς – Πίστονς 121-98

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να φλερτάρει με το triple double, οι Μπακς διέλυσαν τους Πίστονς με 121-98

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο μπήκαν στο 2019 με νίκη 121-98 επί των Ντιτρόιτ Πίστονς. Συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία τους, τα «ελάφια» είχαν τον Έλληνα φόργουορντ σε ακόμη μία καλή βραδιά, με τον Γιάννη να πλησιάζει στο triple double τελειώνοντας τον αγώνα με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας στο ΝΒΑ πήραν από νωρίς διαφορά ασφαλείας απέναντι στα «πιστόνια», με το +16 του ημιχρόνου να αποτυπώνει την εικόνα της αναμέτρησης. Έτσι το Μιλγουόκι βρήκε χρόνο να ξεκουράσει τον Έλληνα σούπερ σταρ στην τελευταία περίοδο. Ο Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μόλις 26 λεπτά, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να γεμίσει τα στατιστικά του και να οδηγήσει την ομάδα του σε ακόμη μία νίκη, την 26η για φέτος.

Άξιοι συμπαραστάτες του «Greek Freak» ήταν για ακόμη μία φορά ο Κρις Μίντλετον με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Μπρουκ Λόπεζ με 25 πόντους, έχοντας 7/12 τρίποντα. Από τη μεριά των ηττημένων ο Μπλέικ Γκρίφιν έμοιαζε να παλεύει απελπιστικά μόνος και τελείωσε την αναμέτρηση με 29 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Αντρέ Ντράμοντ ήταν σε κακή βραδιά, για τα δικά του υψηλά στάνταρ, και περιορίστηκε στους 15 πόντους κατεβάζοντας μονάχα 7 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ