Χόρνετς – Μάβερικς 84-122

Χόρνετς – Μάβερικς 84-122

Με τον Λούκα Ντόνσιτς να κάνει double double, το Ντάλας πέρασε σαν σίφουνας από το Σάρλοτ και διέλυσε τους Χόρνετς με 122-84.

«Τυφώνας» Μάβερικς πέρασε από το Σάρλοτ και διέλυσε τους τοπικούς Χόρνετς με 122-84. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν τον Λούκα Ντόνσιτς (18π, 10ρ.) ως κορυφαίο, δεν έδειξαν κανένα έλεος και με το πόδι στο γκάζι από το ξεκίνημα έφτασαν στη νίκη με 38 πόντους διαφορά. Για τους νικητές ξεχώρισαν επίσης και οι Ντένις Σμιθ με 18 πόντους και 7 ασίστ και ο Χάρισον Μπαρνς με 17 πόντους.

Για τους γηπεδούχους δεν ξεχώρισε κάποιος παίκτης, ούτε κι ο συνήθως εκπληκτικός Κέμπα Γουόκερ. Ο all star γκαρντ των Χόρνετς έμεινε στους 11 πόντους και ήταν μάλιστα ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του, σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του Σάρλοτ τη φετινή σεζόν.

Γουίζαρντς-Χοκς 114-108

Με το σοκ του τραυματισμού του Τζον Γουόλ ακόμη πρόσφατο, οι Γουίζαρντς επικράτησαν της Ατλάντα με 114-98. Η Γουάσινγκτον που ψάχνει να βρει ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού μετά την απώλεια του ηγέτη της, είχε ως κορυφαίο τον Μπράντλεϊ Μπιλ με 24 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Μαζί του από κοντά και ο Τζεφ Γριν ο οποίος τελείωσε με 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Πολύ καλός για ακόμη μία φορά ήταν και ο νεαρός σέντερ, Τόμας Μπράιαντ με 16 πόντους και 15 ριμπάουντ. Για τα γεράκια ξεχώρισαν οι Άλεξ Λεν με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ καθώς και ο Τζον Κόλινς με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Κλίβελαντ-Μαϊάμι 92-117

Ακόμη μία ήττα για την πρώην ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς, με τους Χιτ να παίρνουν το «διπλό» με 117-92. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζος Ρίτσαρντσον με 24 πόντους, ενώ καταλυτικός ήταν και ο Τάιλερ Τζόνσον που σημείωσε 16 πόντους, προερχόμενος από τον πάγκο. Για τους γηπεδούχους κανείς δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τον Τρίσταν Τόμπσον να είναι ο πρώτος σκόρερ με 14 πόντους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ