Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / NBA / Φοβερός Γιάννης κατέκτησε για δεύτερη σερί φορά το βραβείο του «Παίκτη του Μήνα»
Φοβερός Γιάννης κατέκτησε για δεύτερη σερί φορά το βραβείο του «Παίκτη του Μήνα»
Συνεχίζει να βρίσκεται σε παρατεταμένη πολύ καλή φόρμα ο Αντετοκούνμπο που πήρε για δεύτερη σερί φορά σπίτι του το βραβείο του «Παίκτη του Μήνα» για την Ανατολή.
Σταθεροποιείται σε υψηλότατα επίπεδα παραγωγικότητας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Για δεύτερη σερί φορά, κατέκτησε το βραβείο του Παίκτη του Μήνα για την Ανατολική Περιφέρεια. Αυτό σημαίνει πως για δύο μήνες η απόδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο σαν μέσο όρο πιάνει… ταβάνι, γεγονός που φαίνεται και από τους αριθμούς του Greak Freak.
Ο ηγέτης των Μπακς πετυχαίνει κατά μέσο όρο τον Δεκέμβριο 25.6 πόντους, κατεβάζει 12.5 ριμπάουντ και μοιράζει 6.2 ασίστ, ενώ είναι παρών και αμυντικά με 1.9 μπλοκ και 1.2 κλεψίματα ανά ματς στο διάστημα αυτό.
Γύρισε στις προπονήσεις των Νετς ο Ίρβινγκ, παίζει με Καβς!
Μετά την αδικαιολόγητη απουσία του, ο Κάιρι Ίρβινγκ επέστρεψε στις προπονήσεις των Νετς και ετοιμάζεται να δώσει το «παρών» κόντρα στους Καβς. «Υπήρχαν προσωπικά και οικογενειακά θέματα», δήλωσε ο παίκτης των Νετς.
Κάρι: «Κάποτε έμενα στον πάγκο για να παίζει ο Έισι Λο»
O Στεφ Κάρι έφερε το δικό του παράδειγμα στους νεαρότερους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι καθόταν στον πάγκο στην αρχή της καριέρας του για να παίζει βασικός ο πρώην ερυθρόλευκους, Έισι Λο.
Θύμισαν Γουόριορς από τα παλιά και εκτέλεσαν τους Λέικερς (vids)
Οι Γουόριορς άλωσαν το LA επικρατώντας με 115-113 των Λέικερς και θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές με τον Στεφ Κάρι να κάνει εξαιρετική εμφάνιση. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς.
Κερ: «Οι Λέικερς μου θυμίζουν τους Γουόριορς του 73-9»
Ο Στιβ Κερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Λος Άντζελες Λέικερς, τονίζοντας πως του θυμίζουν τους Γουόριορς που έκαναν το ρεκόρ νικών στην κανονική περίοδο.