Καλύτερα ο Αντετοκούνμπο, επιστρέφει με τους Χοκς

Καλύτερα ο Αντετοκούνμπο, επιστρέφει με τους Χοκς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να επιστρέψει στους αγώνες απέναντι στην Ατλάντα, μετά το σύντομο διάλειμμα με τους Γουίζαρντς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μένει εκτός λόγω τραυματισμού, ηττήθηκαν από τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς με 113-106 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όπως φαίνεται όμως ο Greek Freak θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση απέναντι στους Ατλάντα Χοκς την Κυριακή το βράδυ.

Ο σούπερ σταρ των «ελαφιών» είχε αποκομίσει έναν τραυματισμό στον αριστερό γοφό στην αναμέτρηση με τους Ρόκετς, ενώ είχε και πόνο από ένα χτύπημα που δέχτηκε στον δεξί τετρακέφαλο. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον άφησε εκτός από την προηγούμενη αναμέτρηση του Μιλγουόκι. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας όμως με σημερινή ενημέρωση αναφέρει ότι η συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο ματς με τους Χοκς είναι πιθανή.

Το ίδιο ισχύει και για τον Έρικ Μπλέντσο και τον Ντόντε Ντιβιντσέντσο, οι οποίοι επίσης αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών. Οι συμμετοχή και των τριών θα κριθεί λίγες ώρες πριν το ματς, αλλά όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστούν κανονικά και οι τρεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ