Αντετοκούνμπο : «Οι καλές ομάδες δεν χάνουν σημαντικές διαφορές» (vid)

Αντετοκούνμπο : «Οι καλές ομάδες δεν χάνουν σημαντικές διαφορές» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη των Μπακς επί των Κινγκς τονίζοντας πως οι μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να χάνουν τις διαφορές που έχουν χτίσει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε σπουδαία εμφάνιση στη νίκη των Μπακς κόντρα στους Κινγκς, καθώς σημείωσε 33 πόντους και 13 ριμπάουντ κάνοντας double-double.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ μίλησε μετά το παιχνίδι και επεσήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να διατηρεί το προβάδισμα που μπορεί να έχει και να μην χάνει τις διαφορές στο τέλος.

Επίσης, μίλησε για ορισμένα αγωνιστικά στοιχεία εντός παρκέ, όπως οι βολές (σημείωσε ατομικό ρεκόρ), τα σκριν και η άμυνα και για τη συνεργασία του με τον Έρικ Μπλέντσο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Greek Freak:

«Θεωρώ ότι ήταν πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Τους κερδίσαμε πριν από λίγες ημέρες, κάτι που συνήθως σε χαλαρώνει υπερβολικά πριν από το δεύτερο ματς. Ξεκινήσαμε, όμως, δυναμικά το παιχνίδι, παίζοντας σκληρά, με γρήγορες εναλλαγές στην επίθεση», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για το τέταρτο δεκάλεπτο: «Είναι μάθημα για εμάς. Θέλουμε να γίνουμε καλή ομάδα. Οι καλές ομάδες δεν χάνουν σημαντικές διαφορές. Πρέπει να διατηρούμε το προβάδισμά μας και να κλειδώνουμε τα παιχνίδια».

Για το ατομικό ρεκόρ των 22 βολών: «Έτσι λειτουργούμε. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Πρέπει να κάνουμε φάσεις όλο το βράδυ. Πήγα πιο συχνά από συνήθως στη γραμμή των βολών και μπόρεσα να ευστοχήσω σε μερικές προσπάθειες».

Για τη συνεργασία του με τον Έρικ Μπλέντσο : «Είναι πολύ ωραία. Υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στους παίκτες. Όποιος έχει την μπάλα, οι υπόλοιποι τον εμπιστεύονται. Ξέρω ότι ο Έρικ θα με βρει και πως αν δεν είμαι ελεύθερος θα πάρει τη σωστή απόφαση. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

Για τα σκριν: «Με τα σκριν μένω εντελώς ελεύθερος. Γι’ αυτό κάνω σκριν, για να είμαι εντελώς ελεύθερος. Αν δεν κάνω σκριν, δεν θα μείνω ελεύθερος. Αν κάνω, ο προσωπικός μου αντίπαλος θα πάει στον Έρικ ή με τις προσαρμογές θα μείνει κάποιος άλλος ελεύθερος».

Για την βελτίωση της άμυνας των Μπακς στα τελευταία παιχνίδια: «Παίζουμε σκληρότερα. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον αμυντικά. Πιστεύουμε ότι ο συμπαίκτης μας θα κάνει την κατάλληλη κίνηση στην άμυνα».

https://twitter.com/Bucks/status/937191780419637249

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ